Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"Δες το Σήμα και Καθάρισε"... στον Άλιμο

Κάτω από το γενικό σύνθημα «Δες το σήμα και Kαθάρισε» πλήθος από εθελοντές δημότες και ευαισθητοποιημένους πολίτες, βγαίνουν σε πλατείες και κεντρικές αρτηρίες πόλεων, καθαρίζοντας τα σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Έπειτα από την επιτυχία που σημείωσε ο καθαρισμός σημάτων στην Καλλιθέα στις 5 Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος), η επιτυχημένη πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Νότιας Αθήνας (Περιφέρειας Αττικής) με υποστηρικτές το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το ΒΗΜΑFM 99,5, συνεχίζεται τώρα στον Άλιμο.....

Για το λόγο αυτό, σας περιμένουμε την Κυριακή 19 Ιουνίου στη διασταύρωση Καλαμακίου & Ποσειδώνος, στις 9:30 π.μ. να καθαρίσουμε τα σήματα της περιοχής. Στη δράση αυτή θα συμμετέχει ενεργά και ο Δήμος Αλίμου βάφοντας τους στύλους όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Πιο συγκεκριμένα, η τρίμηνη δράση αφορά τον καθαρισμό των σημάτων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, των στύλων στις μεγάλες οδικές αρτηρίες και των στάσεων των Αστικών Συγκοινωνιών και στοχεύει στην προστασία των πολιτών από ατυχήματα, βελτιώνοντας τις συνθήκες οδικής ασφάλειας και την αισθητική των περιοχών.

Το «Δες το σήμα και καθάρισε» θα συνεχιστεί στους Δήμους Γλυφάδας, Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: