Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Παντρεύτηκαν Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός!


Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στο κτήμα Νάσιουτζικ, με παρόντες δεκάδες εκπροσώπους του δημοσιογραφικού, δικηγορικού, αλλά και καλλιτεχνικού χώρου,...



που βρέθηκαν κοντά στην σημαντικότερη στιγμή του δικηγόρου και της παρουσιάστριας.

Ανάμεσά τους η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τη σύζυγό του Μαρία, η Ευγενία Μανωλίδου με τον Αδωνι Γεωργιάδη, η Αγγελική Νικολούλη, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Δήμητρα Αιγινίτη, η Δέσποινα Καμπούρη, η Άννα Λιβαθυνού, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παύλος Σταματόπουλος, αλλά και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με τη σύζυγό του, Τζούλια.

Αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο. Ο πρώτος χορός των νεονύμφων ήταν το "You do something to me" του Paul Weller, που συνοδεύτηκε από τρία φιλιά τους, που προκάλεσαν τον ενθουσιασμό των 400 καλεσμένων.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, όμως, ήταν η στιγμή που ο Θέμης Σοφός έπαιξε πιάνο, (άλλωστε φημίζεται για την ικανότητά του σε αυτό) ενώ δίπλα του η Σταματίνα έλαμπε από ευτυχία.

Ελάχιστα λεπτά πριν από την τέλεση του μυστηρίου και – κυριολεκτικά – φθάνοντας στην εκκλησία, η νύφη – πανέμορφη μέσα στο νυφικό της από την Vera Wang και με πέπλο στα μαλλιά, μίλησε στο Star για την ομορφότερη μέρα της ζωής της.

"Είχα μια γλυκιά αγωνία από το πρωί. Το ωραιότερο όμως είναι τα λόγια του Θέμη όλη μέρα σήμερα. Το μεσημέρι, συγκεκριμένα, που έβαζα τα πράγματα στο αυτοκίνητο και ετοιμαζόμουν να φύγω για το κτήμα, μου είπε: Την επόμενη φορά που θα έλθεις στο σπίτι μας, θα είσαι γυναίκα μου. Επειδή, δε, τις τελευταίες ημέρες χτυπάνε συνέχεια τα τηλέφωνά μας για ευχές από φίλους, του είπα ότι νιώθω πως έχουμε κάποια γιορτή ή γενέθλια στο σπίτι μας. Κι εκείνος που είπε: Πράγματι έχουμε γενέθλια αγάπη μου. Ξεκινάει η οικογένειά μας σήμερα".

Και ο Θέμης Σοφός, όμως αναφέρθηκε στην ομορφότερη μέρα της ζωής του κι ευχήθηκε στους δημοσιογράφους να έχουν υγεία, εργασία και να ζήσουν ό,τι έζησε κι εκείνος. Οσο για το γεγονός ότι δεν έκανε bachelor party; «Bachelor στα 41 παιδιά; Αυτά είναι για τους πιτσιρικάδες!» απάντησε!

Να ζήσουν λοιπόν και καλούς απογόνους!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕΕΕΕ!!!!!!!