Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Φοιτητές βαθμολογούν τους πολιτικούς

Εβδομήντα υπουργούς, υφυπουργούς και τομεάρχες της ΝΔ βαθμολόγησαν φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Η βαθμολογία των 10 εξ αυτών ήταν κάτω από τη βάση.

Η έρευνα, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ημερησία», έγινε υπό τη μορφή άσκησης από φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με υπεύθυνο τον καθηγητή Δημήτρη Μάρδα.

Κάτω από τη βάση πήραν, μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Γιάννης Διαμαντίδης και Δημήτρης Ρέππας, οι υφυπουργοί Δ.Κουσελάς, Μ.Αποστολάκη και Θ.Τζάκρη και οι τομεάρχες της ΝΔ Τζίμας Μαργαρίτης και Άρης Σπηλιωτόπουλος. Βαθμολογία κοντά στη βάση είχαν οι πρόεδροι των λιμανιών Πειραιά και Θεσσαλονίκης....

Σύμφωνα με την εφημερίδα, με άριστα το 100, την υψηλότερη βαθμολογία (81,12) συγκέντρωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και ακολουθούν οι υπουργοί Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος (με βαθμολογία 80,29) και Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος (80,06). Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται, επίσης, δύο στελέχη της ΝΔ και συγκεκριμένα οι Συμεών Κεδίκογλου (στην ένατη θέση με βαθμολογία 75,68) και Γιώργος Κασαπίδης (στη δέκατη θέση με βαθμολογία 72,85).

Δεν υπάρχουν σχόλια: