Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Παπανδρέου στον κόσμο του


Υπό μετακόμιση βρίσκεται ο πρωθυπουργός, ο οποίος ύστερα από 20 μηνες διακυβέρνησης φαίνεται πως εγκαταλείπει το Μέγαρο Μαξίμου… χάριν του υπουργείου Εσωτερικών.

Δεν πρόκειται φυσικά για ανατρεπτική κυβερνητική πρωτοβουλία του Γ.,Παπανδρέου, αλλά για την υλοποίηση του επανασχεδιασμού της κεντρικής φιλοσοφίας πολιτικού μας συστήματος...που φέρει την προσωπική του σφραγίδα.

Ακριβώς εκατό χρόνια μετά τη θεμελίωσή του επιβλητικού νεοκλασικού κτιρίου της Ηρώδου Αττικού, ο πρωθυπουργός παραδίδει τα κλειδιά του στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου, στήνοντας το στρατηγείο του στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, επί της Βασιλίσσης Σοφίας.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το Μαξίμου, «δεν πήγαινε» στον πρωθυπουργό. Δεν ήταν μόνο η βαριά του διακόσμηση και το γεγονός ότι δεν πληρούσε τις απαραίτητες οικολογικές προδιαγραφές, αλλά και το ότι ήταν ιδιαίτερα ενεργοβόρο.

Η διαδικασία μετεγκατάστασης του πρωθυπουργού και των συνεργατών του στο υπουργείο Εσωτερικών θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα και για το λόγο αυτό έχουν ήδη γίνει εργασίες ανακαίνισης στο ρετιρέ του κτιρίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ελα τωρα πλακα κανεις....
στο κοσμο του ειναι εδω και παρα πολλα χρονια....