Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

"Αγνακτικσμένοι" Σπαρτιάτες: Πορεία από την Σπάρτη στην Αθήνα με τα πόδια!


ΜΠΡΑΒΟ! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι Σπαρτιάτες ήταν ανέκαθεν ο λαός της Ελλάδας που αντιστεκόταν σε κάθε είδους εισβολέα, που όρθωνε το ανάστημά του όταν ένιωθε την απειλή.

Οι σημερινοί Σπαρτιάτες, έχουν αγανακτήσει και το δείχνουν… Την Κυριακή το βράδυ, πολίτες από τη Σπάρτη ξεκινούν πορεία προς το Σύνταγμα, προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους με τους Αθηναίους...Η πορεία δε θα γίνει ούτε με πούλμαν, ούτε με λεωφορεία, ούτε με Ι.Χ… Θα γίνει με τα πόδια και ευελπιστούν στο πέρασμά τους από τις άλλες πόλεις, να μαζέψουν κι άλλους αγανακτισμένους σε αυτή την ξεχωριστή τους κίνηση.

Στο video που έχουν αναρτήσει στο Youtube, αναφέρεται:

"Οι αγανακτισμένοι Σπαρτιάτες αντιδρούν στο ξεπούλημα της Ελλάδας και κατ' επέκταση της Ευρώπης και με σύμβολό τους το διάσημο αρχαιοσπαρτιατικό ψηφιδωτό της "Αρπαγής της Ευρώπης" πραγματοποιούν μια συμβολική πορεία από τη Σπάρτη στην Αθήνα. Σημείο εκκίνησης το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 και ώρα 8 μμ με προβλεπόμενη άφιξη στην Αθήνα και στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 22 Ιουνίου".

Η διαδρομή

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΠΑΡΤΗ ΑΘΗΝΑ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ (ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΡΙΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ - ΣΗΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ - ΣΤΕΡΝΑ- ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΝΕΜΕΑΣ - ΓΕΦΥΡΑ ΙΣΘΜΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ - ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΧΙΛΛΕΩΣ - ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ- ΟΜΟΝΟΙΑ -ΣΤΑΔΙΟΥ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: