Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

ΜΑΤ παντού στην πλατεία Συντάγματος - 'Εχουν κυκλώσει τους Αγανακτισμένους - 'Εσπασαν τα πάντα οι προβοκάτορες!


Για ακόμα μια φορά οι προβοκάτορες παίζουν το παιχνίδι τους. Λίγο μετά τις συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και ενώ είχε προηγηθεί και μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κυλούσαν όλα ειρηνικά.

Οι συγκεντρωμένοι στην πάνω μεριά της πλατείας, οι Αγανακτισμένοι μέσα στην πλατεία. Και ξαφνικά, όπως στις 15 Ιουνίου οι κουκουλοφόροι άρχισαν να παίζουν το ύποπτο παιχνίδι τους.

'Ηταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι όταν άρχισαν μικροσυμπλοκές μεταξύ κρανοφόρων και ΜΑΤ. Οι συμπλοκές γίνονται στην Ερμού, την Καραγιώργη Σερβίας, την Βουκουρεστίου και την Σταδίου, ενώ η αστυνομία απαντά με χημικά και κρότου - λάμψης. Περίπου 300 άτομα με κράνη, ξύλα και βαριοπούλες έσπαγαν και έκαιγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους....

Την ίδια ώρα οι Αγανακτισμένοι παραμένουν στην πλατεία η οποία είναι στην κυριολεξία περικυκλωμένη από τα ΜΑΤ και δηλώνουν οτι θέλουν να παραμείνουν εκεί και να διαδηλώσουν ειρηνικά. Μάλιστα ομάδα τους έχει αποκλείσει με ομάδες περιφρούρησης την Οθωνος και την Αμαλίας για να μην περάσουν οι προβοκάτορες.


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΝΙΑΩΡΑ 14.45 ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
ΩΡΑ 14.45 ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Το κέντρο παραμένει κλειστό:

Από Λ. Αλεξάνδρας φθάνει κανείς μέχρι την Χ.Τρικούπη από εκεί και κάτω όλοι οι δρόμοι είναι κλειστοί. Από στύλους Ολυμπίου Διος και προς το Σύνταγμα δεν περνάει τίποτα.

Η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ είναι στο Σύνταγμα. Eκεί βρισκονται και οι Αγανακτισμένοι οι οποίοι αρχίζουν να πληθαίνουν... (διαβάστε την είδηση)

Από το πρωί τόσο το ΠΑΜΕ όσο και η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έκαναν μεγάλες συγκεντρώσεις στα Χαυτεία και στην Χαλκοκονδύλη. Υπολογίζεται οτι στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν πάνω από 15.000, ενω πάνω από 10.000 πορεύτηκαν με το ΠΑΜΕ.

Στο λιμάνι του Πειραιά παραμένουν ομάδες περιφρούρησης στους καταπέλτες και δεν αφήνουν κανένα πλοίο να αποπλεύσει. Νωρίτερα, έκαναν πορεία στο κέντρο του Πειραιά και κατέληξαν στο σημείο που φεύγουν τα πλοία για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. (διαβάστε την είδηση)

ΩΡΑ 13.45 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ Λ. ΑΜΑΛΙΑΣ
ΩΡΑ 13.45 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ Λ. ΑΜΑΛΙΑΣ

ΩΡΑ 13.40 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ...
ΩΡΑ 13.40 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ...

ΩΡΑ 12.50 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ
ΩΡΑ 12.50 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ

ΩΡΑ 12.20 Η ΚΕΦΑΛΗ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ
ΩΡΑ 12.20 Η ΚΕΦΑΛΗ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ


ΩΡΑ 12.00 Η ΓΣΕΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: