Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Θ.Πάγκαλος: "Νιώθω ταπεινωμένος από τον αποκλεισμό της Βουλής"


ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Εξόχως ταπεινωμένος και εξοργισμένος ως Έλληνας πολίτης, για τη “φυγάδευση” των βουλευτών από τον Εθνικό Κήπο, το βράδυ της Τρίτης, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, επιρρίπτοντας την ευθύνη “γι' αυτά που γίνονται” στους “οργανωτές”...“Αν κάτι θα βοηθούσε, θα ήταν η ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των βουλευτών”, δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως “η χθεσινή παραφυάδα πρέπει να αποδοκιμαστεί".

“Αλλιώς θα μπαίνουμε στη Βουλή ελεγχόμενοι από αυτούς που θα είναι στην πόρτα και θα επιτρέπουν την είσοδο σε όποιον βουλευτή τους αρέσει”, είπε.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι οι “αγανακτισμένοι” δεν έχουν εκπροσώπους για να του μεταφέρουν το κλίμα και ότι ο ίδιος συνομιλεί με πολλούς γνωστούς του.

Κατηγόρησε όσους προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν προηγούμενες δηλώσεις του, για να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα και σημείωσε, ότι ένα αυθόρμητο και συμπαθές κίνημα, όπως αυτό, “ή θα αποκτήσει έναν πολιτικό στόχο ή θα αποσυντεθεί”.

Ακόμη, ο κ. Πάγκαλος κάλεσε τους δημοσιογράφους να σκεφθούν τι θα γινόταν, αν η κυβέρνηση έκλεινε τα γραφεία της και θα έπρεπε να αποφασίσει, για το τι θα γίνει η συνέλευση του Συντάγματος.

Υπενθυμίζεται, ότι το βράδυ της Τρίτης (31/05), ταυτόχρονα με τη διαδήλωση των “Αγανακτισμένων” στο Σύνταγμα, εντός του Κοινοβουλίου, διεξαγόταν συζήτηση στη Βουλή, σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μ. Χρυσοχοϊδη για την αδειοδοτήση βιομηχανικών πάρκων.

Αρκετοί βουλευτές, “εγκλωβίστηκαν” στο κοινοβουλευτικό κτίριο, καθώς λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, όλες οι είσοδοι και οι έξοδοι που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου του Κοινοβουλίου και η κεντρική είσοδος επί της Βασιλίσσης Σοφίας, είχαν αποκλειστεί από διαδηλωτές.

Όσοι βουλευτές επιχείρησαν να φύγουν, αποδοκιμάστηκαν και επέστρεψαν στο κτίριο, μέχρις ότου οι υπηρεσίες Ασφαλείας αποφάσισαν να τους φυγαδεύσουν μέσω του Εθνικού Κήπου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

einai xontros einai kai poutanas gios
trwei poli, ton lene... thodori!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οεεε οεεε οεεε Σηκωθηκαμε απ' τον καναπεε,
για να ρθουμε εδω, στο μπουρδελο αυτο,
να... γαμησουμε τον Παγακαλοοο!!!!

Ανώνυμος είπε...

έτρωγαν, λέει, τοστ για να περάσει η ώρα. φαντάσου πόσα κιλά ζαμπόν έφαγε το βόδι.