Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Π.Οικονόμου: "Προσπαθούν να αλλάξουν τις πολιτικές θέσεις μου"


Την παρέμβαση της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζήτησε από το βήμα της Βουλής, τη Δευτέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, απαντώντας σε όσους του επιτέθηκαν μέσω διαδικτύου, εμφανίζοντάς τον να έχει αλλάξει αποψεις για το Μνημόνιο.

Ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πολιτικές του θέσεις, από “τραμπούκους”, “κακοποιούς” και “εγκληματίες”,...



που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και διαισθάνονται, ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους.

Παράλληλα επεσήμανε ότι τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν πρέπει να υποθάλπονται από βουλευτές και πρόσθεσε ότι για το θέμα πρέπει να επιληφθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σε σύντομη παρέμβαση του, κάλεσε όσους υποστηρίζουν ότι έχει αλλάξει άποψη, να διαβάσουν με προσοχή το άρθρο του στην ιστοσελίδα του, τονίζοντας: “όταν λέω να βγούμε από το μνημόνιο δεν εννοώ αναδιάρθρωση, ούτε στάση πληρωμών και πτώχευση”.

Είχε προηγηθεί έντονη προσωπική κριτική στον κ. Οικονόμου από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του ΛΑΟΣ, Άδωνη Γεωργιάδη, και του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, οι οποίοι υπενθύμισαν τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει τόσο για το Μνημόνιο όσο και για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

“Να προσέχετε μήπως με τις ανακρίβειες που υιοθετείτε, υποθάλπετε, χωρίς πρόθεση, αυτό που γίνεται με ορισμένους, οι οποίοι διαισθάνονται να απειλούνται τα συμφέροντα τους. Είναι τραμπούκοι σαν αυτούς που κυνήγησαν τον κ. Χατζηδάκη, τον κ. Πεταλωτή. Προσέχετε, μην δίνετε πάτημα σε εγκληματίες και κακοποιούς”, κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: