Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Την παραίτηση των μελών της κυβέρνησης, ζητά ο βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ, Ντ. Βρεττός

Την παραίτηση των μελών της κυβέρνησης και αντικατάσταση υπουργών σε κρίσιμα υπουργεία με προτεραιότητα εκείνο των Οικονομικών, με πρόσωπα και εκτός κυβερνώντος κόμματος, ζητά με δελτίο Τύπου ο βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός.

Στην γραπτή ανακοίνωσή του ο κ. Βρεττός ζητά η αποδοχή των όποιων όρων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος να γίνει με την νέα κυβέρνηση, η οποία θα δεσμευθεί ενώπιον της Βουλής, τόσο για την επαναδιαπραγμάτευση των επαχθών όρων αποπληρωμής των δανείων από την ΕΕ και το ΔΝΤ, όσο και για την πιο ανώδυνη διαδικασία διαχείρισης του προηγούμενου χρέους στο πλαίσιο της ευρωζώνης.

Επιπλέον ο κ. Βρεττός αναφέρει πως είναι αναγκαία η δέσμευση της νέας κυβέρνηση με συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, που να υπερβαίνει το μεσοπρόθεσμο και την τρόικα.....

Τέλος, ο βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι αν αφεθούν οι αλλαγές για μετά το μεσοπρόθεσμο, «θα μπούμε σε μια διαδικασία πιέσεων εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ που θα οδηγήσουν είτε σε έναν ανούσιο ή ακόμη και εκβιαστικό ανασχηματισμό, είτε, το πιθανότερο, σε εκλογές που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν μεγαλύτερα αδιέξοδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: