Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Εξαπάτησαν ηλικιωμένη ντυμένοι… αστυνομικοί!

Ακόμη και τους… αστυνομικούς παριστάνουν οι απατεώνες που εξαπατούν ηλικιωμένους στην Θεσσαλία και τους αποσπούν χρήματα για δήθεν χρέη των παιδιών τους! Δυο από αυτούς, μάλιστα, φόρεσαν ακόμη και… στολές για να πετύχουν τον σκοπό τους!

Οι δράστες, δυο άνδρες ηλικίας περίπου 50 και 60 χρόνων, χτύπησαν την πόρτα μιας ηλικιωμένης στο σπίτι της στην Αγρελιά Τρικάλων και της είπαν ότι ο ένας από τους δυο γιους της που διαμένουν στην Γερμανία οφείλει 700 ευρώ από τέλη κυκλοφορίας και παραβάσεις! Της επισήμαναν, μάλιστα, πως αν δεν πληρωνόταν αμέσως το πρόστιμο, θα… πενταπλασιαζόταν την ερχόμενη εβδομάδα!...

Η άτυχη γριούλα έκανε αυτό που έπρεπε. Πήρε τηλέφωνο τον γιο της για να τον ρωτήσει αν ήξερε κάτι σχετικά. Όμως, δεν μπόρεσε να τον βρει και προτίμησε να δώσει τα 700 ευρώ στους αστυνομικούς- «μαϊμού» για να μην αυξηθεί το ποσό! Φυσικά, οι δράστες τα άρπαξαν και εξαφανίστηκαν, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο γιος της ηλικιωμένης της τηλεφώνησε και η απάτη. Όμως, αν και η Αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνες, οι δύο απατεώνες δεν εντοπίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: