Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Δεν μετέφεραν πτώμα φοιτήτριας λόγω ΣΔΟΕ!!

Ανήκουστο το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα, όπου κανένα γραφείο τελετών δεν δέχτηκε να μεταφέρει το πτώμα μιας 24χρονης φοιτήτριας επειδή τις προηγούμενες ημέρες είχαν δεχτεί έλεγχο από το ΣΔΟΕ.

Το πτώμα της κοπέλας παρέμενε στην πυλωτή πολυκατοικίας για περισσότερο από δύο ώρες, καθώς στα γραφεία τελετών εντοπίστηκαν προβληματικά φορολογικά στοιχεία που αφορούσαν την μεταφορά πτωμάτων, χωρίς στην συνέχεια να αναλαμβάνουν και την τελετή της κηδείας, από τον έλεγχο του ΣΔΟΕ.

Το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το thebest.gr, φέρεται να επέβαλε πρόστιμα σε γραφεία τελετών της Πάτρας, με αποτέλεσμα, ενώ ένα από αυτά προσήλθε στο τόπο του συμβάντος, να φύγει, χωρίς να πραγματοποιηθεί η μεταφορά. Τελικά το πτώμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά από πολύωρη καθυστέρηση....

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Οι πυροσβέστες, όταν έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν την σχεδόν απανθρακωμένη κοπέλα. Η νεαρή διατηρούσε ακόμα τις αισθήσεις της, αλλά εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα.

Διπλά στην κοπέλα και σε μικρή απόσταση βρέθηκε ένα μπιντόνι με εύφλεκτο υλικό. Στο σημείο κλήθηκε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε και ο διοικητής της Ασφάλειας Πατρών Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Οι αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και εξετάζουν αν η κοπέλα αυτοπυρπολήθηκε ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης έγινε και η ταυτοποίηση των στοιχείων της άτυχης κοπέλας. Πρόκειται για μια 24χρονη φοιτήτρια από την περιοχή του Ζαβλανίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: