Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Ο Βενιζέλος... κατεδάφισε τις «αυθαιρεσίες» Παπακωνσταντίνου στο Μεσοπρόθεσμο


Σε πλήρη αποδόμηση της πολιτικής Παπακωνσταντίνου προχώρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας τα νέα δεδομένα στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος από την τοποθέτησή του άφησε να εννοηθεί ότι το πρόγραμμα που είχε σχεδιάσει ο κ. Παπακωσνταντίνου «απέτυχε» είπε χαρακτηκτιριστικά, «αυτά βρήκα και προσπαθώ να συμμαζέψω»...Ενώ δίνοντας το κλίμα των πιέσεων που υπάρχει στην Ευρώπη τόνισε με έμφαση «όταν πήγα στο Eurogroup τους βρήκα στο έξω φρενών. Αναφερόμενος στο σημερινό δημοσίευμα των Financial Times είπε ότι «ενοχλήθηκαν γιατί διαπραγματεύομαι πιο σκληρά» ενώ αναφερόμενος στην πρόταση Σόιμπλε Δώστε μας ήλιο να σας δώσουμε δάνεια είπε στους βουλευτές ότι « τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα πάω Βερολίνο να τον συναντήσω για να το συζητήσουμε».

Ο κ. Βενιζέλος κάρφωσε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και για τις πρόσφαετες εξαγγελίες που είχε κάνει στο ΚΤΕ Οικονομικών όσον αφορά τις ελαφρύνσεις στο Μεσοπρόθεσμο λέγοντας ότι τις έκανε χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει την Τρόικα.

Εκ μέρους των βουλευτών η πιο σκληρή ήταν η Βάσω Παπανδρέου η οποία είπε χαρακτηριστικά « Τα μέτρα δεν βγαίνουν. Δεν ξέρουμε που πάμε, δεν υπάρχει ορίζοντας. Δεν γίνεται να πληρώνουμε τόσα δισεκατομμύρια σε τόκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: