Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Υπερψηφίζουν σήμερα τρεις από τους "επίφοβους"


Έχουν επανειλημμένα ασκήσει κριτική σε κυβερνητικές επιλογές, με τις σημερινές τοποθετήσεις τους όμως στη Βουλή έδειξαν ότι δεν προτίθενται να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση κατά την αποψινή ψηφοφορία.

«Ο δρόμος είναι δύσκολος, όμως υπάρχει Ιθάκη. Εμπιστεύομαι το Γιώργο Παπανδρέου και δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση», τόνισε στην ομιλία του ο Οδυσσέας Βουδούρης...



Ο Μεσσήνιος πολιτικός υποστήριξε πως «κάναμε λάθος που πιστέψαμε ότι η Ν.Δ. θα μπορούσε να αποδεχθεί τη συναίνεση και δώσαμε στον Α. Σαμαρά ένα πολιτικό βάρος που δεν έχει στην πραγματικότητα», επανέλαβε ωστόσο τις ενστάσεις του για τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

«Πρέπει να συνάψουμε ένα κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό, που θα αποτελεί δέσμευση όχι μόνο για τα μέτρα που θα ληφθούν, αλλά κυρίως για τα αποτελέσματά τους», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Δ. Λιντζέρης υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση πέρασε κρίση πολιτικής απονομιμοποίησης και χαρακτήρισε «άκρως απαραίτητο η νέα κυβέρνηση να λειτουργήσει ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και έκτακτης ανάγκης».

«Τα πανό που λένε φοβάμαι την πείνα οφείλουν να μας προβληματίσουν», επεσήμανε ο βουλευτής και τόνισε πως «δεν μπορούμε να μην επιτύχουμε».

Κατέκρινε επίσης το Γιώργο Φλωρίδη και τον Έκτορα Νασιώκα για την επιλογή τους να παραιτηθούν, δηλώνοντας ότι οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα πρέπει να διαθέτουν ήθος και αξίες. «Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, όχι όμως και λευκή επιταγή», δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και πρόσθεσε: «Φίλοι όσοι εκπροσωπούν τη Βουλή, φίλτερη η κυβέρνηση, φιλτάτη όμως η πατρίδα και η κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: