Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Θα διαγραφεί από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ όποιος δε ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο!


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ...!

Το μήνυμα έχει ήδη φτάσει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Θα διαγραφεί όποιος αμφισβητήσει και κυρίως όποιος δεν ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Η ΚΤΕ οικονομικών του ΠΑΣΟΚ που θα συνεδριάσει αύριο θα είναι ένα πρώτο τεστ των διαθέσεων της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ...



Ήδη αρκετοί βουλευτές έχουν εκφραστεί δημόσια καταθέτοντας τη διαφωνία τους με ρυθμίσεις που περιλαμβάνεται στο μεσοπρόθεσμο.

Η κυβέρνηση ελπίζει να αντιμετωπίσει την κοινοβουλευτική της ομάδα δια της… διαδικασίας φέρνοντας το Μεσοπρόθεσμο στην Βουλή με τη διαδικασία ψήφισης του προϋπολογισμού.

Ένα γενικό δηλαδή κείμενο το οποίο θα εξειδικευτεί μετά με κανονιστικούς νόμους. Θα μεταθέσει δηλαδή το πρόβλημα για λίγες μέρες αφού και σ’ αυτή την περίπτωση τα κανονιστικά νομοσχέδια πρέπει να έρθουν κατ εντολή της τρόικα πολύ γρήγορα.

Το θέμα είναι ότι πλέον οι βουλευτές μετά και την χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας και το γεγονός ότι αναγκάστηκαν να μην πάνε στη Βουλή ή να πάνε και να φύγουν κρυφά μέσα στα αυτοκίνητα τους, ελάχιστα ενδιαφέρονται για το εάν θα διαγραφούν ή όχι.

Πολλοί δε είναι αυτοί -ειδικά των δύο μεγάλων κομμάτων- που σκέφτονται να μη θέσουν ξανά υποψηφιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: