Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ανοίγει ο δρόμος της απιστροφής στο λιμάνι για τον Δ.Ελευθερόπουλο!


Την προηγούμενη βδομάδα, όπως αποκάλυψε η SportDay, επέστρεψε δυναμικά -ως λύση- για να συμπληρωθεί το δίδυμο των γκολκίπερ στον Ολυμπιακό, αλλά από χθες, φαίνεται, πλέον, πως γίνεται (οριστικά) φαβορί!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος… ξαναπροβάρει τα ερυθρόλευκα!...



Ο ίδιος το έχει δηλώσει επανειλημμένα θέλει να τα… ξαναφορέσει, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να έχει καλή άποψη, οπότε, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του «Ελέ» στο λιμάνι!

Σίγουρο, πάντως, δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα, μέχρι να επιβεβαιωθεί στην πράξη…

Να «πέσουν, δηλαδή, οι υπογραφές.

Οι άλλες, εγχώριες λύσεις είναι αυτές των Γιακούποβιτς, Μάχο, αλλά ο Ελευθερόπουλος έχει και το ατού -μεταξύ άλλων…- ότι μπαίνει στη λίστα των γηγενών για την UEFA.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την περίπτωση του -Νο1 γκολκίπερ- Φράνκο Κοστάντσο, το θέμα δεν τελείωσε χθες και δεν ήταν ένα επικοινωνιακό… τρικ, να ανακοινωθεί, δηλαδή, σήμερα μετά τη σύσκεψη κορυφής Μαρινάκη-Βαλβέρδε, όπως αρχικά πίστεψαν κάποιοι, επειδή εντός της ημέρας θα ληφθούν αποφάσεις για τα μεταγραφικά.

Η περίπτωση του Αργεντινού πορτιέρο ήταν ξεχωριστή, διότι είχε, ήδη, πάρει την έγκριση όλων και χθες δεν τελείωσε, επειδή (απλά) δεν επετεύχθη συμφωνία.

Το «αγκάθι» -στην περίπτωσή του- έχει να κάνει με τα χρήματα πέραν του συμβολαίου του. Ένα μπόνους υπογραφής, που δίνεται σε κάποιες περιπτώσεις για ελεύθερους παίκτες (επειδή δεν πληρώνεται η ομάδα) και στην ουσία έχει σχέση και με την προμήθεια του Αργεντινού ατζέντη του, Χόρχε Σιτερσπίλερ.

Λεπτομέρειες, ωστόσο, δεν… βγήκαν προς τα έξω.

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως το επίμαχο ποσό είναι 500.000 ευρώ, άλλες το ανέβαζαν στις 700.000 ευρώ και κάποιες ακόμα και στο 1 εκατ. ευρώ! Αν και είναι «τραβηγμένο» ένα τέτοιο ποσό.

Η ουσία, όμως, είναι ότι υπάρχει σημαντική διαφορά. Και είναι πάνω από 200.000. Γι' αυτόν το λόγο, προφανώς, στον Ολυμπιακό δεν ρίσκαραν με εκτιμήσεις και πήγαν στο τυπικό 50%-50%.

Σήμερα το θέμα θα τελειώσει. Θετικά ή αρνητικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: