Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ξεκινούν οι απολογίες για τους "Πυρήνες"


Ξεκινούν σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων,οι απολογίες κατηγορουμένων για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς", μετά την ολοκλήρωση της αποδεικτικής διαδικασίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που ξεκίνησε στις 17 Ιανουαρίου, στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού και σημαδεύτηκε από επεισοδιακές συνεδριάσεις,...εντάσεις αλλά και αποχωρήσεις κατηγορουμένων , περνά στην τελική ευθεία.

Για την υπόθεση κατηγορούνται οι Χαρ.Χατζιμιχελάκης, Παν.Μασούρας, Εμμ.Γιόσπας,Ν.Βογιατζάκης, Γ.Καραγιαννίδης, Αλεξ. Μητρούσιας, Κων.Καρακατσάνη, Ερρ.Ράλλης και Π.Αργυρού στους οποίους αποδίδονται αδικήματα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών.

Οι απολογίες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως την Παρασκευή ή την Δευτέρα ενώ μέχρι στιγμής αναμένεται να βρεθούν ενώπιον των δικαστών οι έξι εκ των κατηγορουμένων
καθώς οι Χατζιμιχελάκης, Καραγιαννίδης και Αργυρού δεν μετέχουν στις συνεδριάσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην απόφαση του δικαστηρίου να μην μαγνητοφωνούνται τα πρακτικά.

Στην διάρκεια της δίκης κατέθεσαν περίπου 60 μάρτυρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: