Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Θ.Πάγκαλος: "Μαζί τα φάγαμε σας λέω!"


"ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ..."

Την ίδια μέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου συναντούσε διαδοχικά στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς επιχειρώντας τη δημιουργία κλίματος συναίνεσης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος από τη Γενεύη παρουσίαζε και πάλι την Ελλάδα ως άντρο διαφθοράς με αποκλειστικούς υπεύθυνους τους πολίτες της!...



Με μια νέα διχαστική ομιλία στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης και στο πλαίσιο συζήτησης για τα τριάντα χρόνια της Ελλάδας στην Ε.Ε., ο Θ. Πάγκαλος επανέλαβε τη φράση "μαζί τα φάγαμε", εμφάνισε τον εαυτό του ως... μοιραίο παρατηρητή στη διόγκωση της διαφθοράς που έβλεπε «να έρχεται» επί διακυβέρνησης Σημίτη, και έβαλε την ταμπέλα των «βολεμένων» και «φοροφυγάδων» σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

Όπως αναφέρει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος», ο Θ.Πάγκαλος είπε: "Εάν υπάρχει ένας πολίτης που δεν έχει λάβει ποτέ αμοιβή που δεν δικαιούνταν εξαιτίας πολιτικής επιρροής ή γνωριμιών αριστερά και δεξιά, που δεν απέφευγε ποτέ να πληρώσει, ο οποίος πάντα ζητούσε απόδειξη όταν αγόραζε κάτι, έ αυτού του ανθρώπου πρέπει να του κάνουμε άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: