Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Η ιστορία του "Αγανακτισμένου" ζευγαριού που παντρεύτηκε και πήγε Σύνταγμα


Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους!

Και όχι άδικα, αφού το ζευγάρι πέρασε μέσα από τη συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ ο γαμπρός υπέγραψε και στο βιβλίο κατά του μνημονίου...Πρόκειται για το ζευγάρι που έδειξαν τα κανάλια, έγραψαν οι εφημερίδες και σχολιάστηκε στο ίντερνετ όσο κανένα άλλο!

Οπως όμως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Κόσμος», λίγοι, γνώριζαν ότι ο Θοδωρής Τσαρούχης είναι Πατρινός και μάλιστα από την περιοχή της Αγίας Τριάδας, όπου και το πατρικό του. Πρόκειται για το γιο του πρώην διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Χρήστου Τσαρούχη και της Ελένης Τσαρούχη, ο οποίος αφού τελείωσε το λύκειο έφυγε για σπουδές στη Γερμανία (οικονομικά) και τελικά αποφάσισε να μείνει στο Μπόχουμ!

Ο Θοδωρής κατάφερε να ιδρύσει μεγάλο φοροτεχνικό γραφείο - συμβούλων επιχειρήσεων, με πελάτες Γερμανούς αλλά και Έλληνες που εξάγουν στη Γερμανία (όπως και οι Πατρινοί Αφοί Μαρλαφέκα).

Στην πορεία, όμως, όντας ανήσυχο πνεύμα ίδρυσε μαζί με τον Ελληνοάραβα συνεταίρο του Σαμ, τη Moto Ducati Κεντρικής Γερμανίας.

Ακολούθησε η λειτουργία εστιατορίων στο Μπόχουμ, ενός καφέ και δύο νυχτερινών κλαμπ!

Όσο για τη νύφη; Ο 49χρονος Θοδωρής, επέλεξε μία κούκλα! Την Κλαούντια Μάγερ, 32 ετών, η οποία του έκλεψε την καρδιά, έστω και αν ήταν «σκληροπυρηνικός» εργένης! Η Κλαούντια, κόρη του Λούτκερ και της Κάριν Μάγερ, είναι υπεύθυνη εκδρομικών «πακέτων» για τη Μεσόγειο σε μεγάλο Γερμανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Ο γάμος έγινε στον Καθολικό Ιερό Ναό του Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ το τραπέζι δόθηκε σε εστιατόριο στη Γλυφάδα με μενού (εκτός των άλλων) γουρουνοπούλα, γύρο και μουσακά! Από προχθές το ζευγάρι βρίσκεται στις Μαλδίβες για δεκαπενθήμερο γαμήλιο ταξίδι.

Ο Θοδωρής επισκέπτεται συχνά την Πάτρα (τουλάχιστον πέντε φορές τον χρόνο) και συναντιέται με αγαπημένα του πρόσωπα όπως ο δικηγόρος Χρήστος Λιαρομμάτης, ο συνδικαλιστής του ΟΤΕ Κανέλλος Γεωργιτσόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Βασίλης Παπαγιαννόπουλος, ο επιχειρηματίας Πλάτων Μαρλαφέκας, ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Αντώνης Αγγελόπουλος κ.ά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο γάμο ήταν καλεσμένοι και αρκετοί από τη Γερμανία που δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με τη φιλοξενία των Ελλήνων, ενώ η νύφη δήλωσε χαρακτηριστικά για το «πέρασμα του ζευγαριού ανάμεσα σε χιλιάδες λαού στο Σύνταγμα»: «Οι Έλληνες είναι απίστευτος λαός. Ο πιο πολιτισμένος και φιλόξενος που έχω γνωρίσει, ταξιδεύοντας στον κόσμο. Αν το ανάλογο περιστατικό συνέβαινε στη Γερμανία ή την Ολλανδία, χίλια χέρια θα είχαν ακουμπήσει «χοντροκομμένα» πάνω μου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: