Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η κυβέρνηση "ψάχνει" εννέα δισ. ευρώ


"ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ..."

Εννέα δισεκατομμύρια ευρώ μέσα στην επόμενη πενταετία από φόρους αναζητεί η κυβέρνηση, με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα να περιλαμβάνει φοροεισπρακτικά μέτρα για 8 εκατομμύρια φορολογούμενους.

Ήδη έχουν «κλειδώσει» μειώσεις μισθών και έκτακτες εισφορές σε δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, καθώς και σε συνταξιούχους, ενώ...



έρχεται και "φοροκαταιγίδα" στην ακίνητη περιουσία, αλλά και νέος ειδικός φόρος στα ακίνητα που θα εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και αναμένεται να επιβαρύνει περισσότερους από δύο εκατομμύρια ιδιοκτήτες.

Παράλληλα, ο ΦΠΑ στις υπηρεσίες εστίασης αυξάνεται στο 23% από το 13% που είναι σήμερα, ενώ αναμένεται και νέα αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας κατά 10% κατά μέσα όρο, αλλά και νέα έκτακτη εισφορά για τα μεγάλου κυβισμού ΙΧ.

Επίσης, επιβάλλεται και έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους, που θα φθάνει το 3 ή το 4%, καθώς και νέα έκτακτη εισφορά υπέρ των ανέργων για ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φιλοι μου ακομη κι αν αυριο το πρωι ερθει ενας να το πω "Αγιο βασιλη" και πληρωσει ολα τα χρεη της ελλαδας σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα θα χρωσταμε 300δις
δεν υπαρχει αυτη η χωρα...αφου ειναι ολοι αρχικλεφτες απατεωνες και τεμπελοσκυλα ακριβοπληρωμενα...
μια ζωη θα ψαχνουν για καποια δις που θα τους λειπουν...1,5χρονο μας εχουν πηδηξει στους φορους και την ακριβεια και ακομη ψαχνουν για λεφτα...αληθεια ολα αυτα που μας αρπαζουν τι τα κανουν?
ελα τωρα που δε ξερετε....
λοιπον καντε το φπα 50% βαλτε φορο στο ανοιγοκλεισιμο των ματιων,τελη κυκλοφοριας 3000€ το καθε οχημα,βαλτε τη βενζινη 100€ το λιτρο παλι για λεφτα θα ψαχνετε γιατι ειστε κλεφτες και μαλιστα ατιμωρητοι...