Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Εξώδικο στο Στέφανο Χίο από τον Νίκο Παπανδρέου


Εξώδικο με το οποίο ζητά την ανασκευή των εις βάρος του δηλώσεων και την αποκατάσταση του ονόματός του, απέστειλε ο Νίκος Παπανδρέου στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel και στο δημοσιογράφο Στέφανο Χίo. Αν δε συμβεί αυτό άμεσα, ο Νίκος Παπανδρέου δηλώνει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη...



Στο εξώδικο ο κ. Παπανδρέου κάνει λόγο για «απρόκλητη, αναίτια και συστηματική προσβολή» της προσωπικότητας και του ιδιωτικού μου βίου μέσω ακατανόμαστων χαρακτηρισμών και παρουσίασης ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών και γεγονότων, στη διάρκεια της εκπομπής «Μακελειό» που παρουσιάζει ο κ. Χίος.

Ο κ. Παπανδρέου τονίζει ότι επί σειρά εκπομπών ο δημοσιογράφος του επιτίθεται συστηματικά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, με πρόσχημα την αξιολόγηση της συγγραφικής του δραστηριότητας, και πως με την ανοχή των ιθυνόντων του τηλεοπτικού σταθμού «εισβάλει» στον ιδιωτικό και οικογενειακό του βίο δημοσιοποιώντας όχι μόνο τη διεύθυνση αλλά και εκτενές βίντεο με λήψεις της κατοικίας του.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώδικο, «ο δημοσιογράφος, παρουσιάζοντας με ανά το τηλεοπτικό κοινό με τρόπο που βρίσκεται σε πλήρη διάσταση με την αληθή μου ζωή, προσπαθούσε πλέον να με εμφανίσει, σε τέτοιους δύσκολους καιρούς για τον λαό μας, ως δήθεν διάγοντα βίο πολυτελή συνεπεία μάλιστα ύποπτων συναλλαγών μου».

Με το εξώδικο, το οποίο κοινοποιήθηκε και προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ο κ. Παπανδρέου ζητά από το κανάλι και το δημοσιογράφο να μην ξανααναφερθούν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του καλώντας ταυτόχρονα να ανασκευάσουν «τα όσα αναληθή» έχουν ειπωθεί εναντίον, αλλιώς θα κινηθεί δικαστικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αρχηζει το show !!!