Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Τιμήθηκε συνταξιούχος για τη δωρεά αλεξίσφαιρων γιλέκων στην Ομάδα ΔΙΑΣ


Η “δασκάλα με τη χρυσή καρδιά”, όπως την αποκαλούν, Παναγιώτα Σταμπουλή, τιμήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, για την προσφορά της στο Σώμα και τη δωρεά 17 αλεξίσφαιρων γιλέκων στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ...Η συνταξιούχος εκπαιδευτικός βραβεύτηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (03/06) στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.

Για την κ. Σταμπουλή δεν ήταν η πρώτη φορά που προχώρησε σε μια τόσο σημαντική δωρεά. Πριν από μερικούς μήνες δώρισε ένα όχημα για την κάλυψη των αναγκών της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, στο παρελθόν, είχε δωρίσει ένα όχημα για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κασσάνδρας και εξοπλισμό για τους πυροσβέστες, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδας και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Χαλκιδικής, Κωνσταντίνος Παπουτσής, εξήρε το ήθος της δωρήτριας και της απένειμε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Σώματος, ως ένδειξη των ευχαριστιών για τη συνολική προσφορά της.

1 σχόλιο:

Ernesto είπε...

Πρεπει να ειναι πολυ φτωχη αυτη η... δασκαλα. Ο καθ ενας θα μπορουσε να κανει τετοιες δωρρεες και ντροπη μας που δεν τις καναμε... Αντε να τους αγορασει και νεροπιστολα...