Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η Βούλα Πατουλίδου κατά της Κυβέρνησης!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;

Με αρθρογραφία της σε Κυριακάτικη εφημερίδα η Βούλα Πατουλίδου, πρώην υποψήφια Νομάρχης Μακεδονίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά στελεχών της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Αρχικά τα πυρά της δέχεται ο Καστανίδης, αποκωδικοποιώντας το κείμενο, αμφισβητώντας ευθέως την ακεραιότητα του...



χαρακτήρα του ,καθώς όπως τονίζει, δεν την πείθει η μετά 15ετίας παραδοχή του, για ύποπτες συναλλαγές της Κυβέρνησης Σημίτη με επιχειρηματίες.

Οι βολές στρέφονται ευθέως και κατά του Υπουργού Πολιτισμού Γερουλάνου, που όχι μόνο τίθεται εν αμφιβόλω η ικανότητα του να διοικεί, αλλά προτείνει και τον αντικαταστάτη του. Την καλλιτέχνιδα κυρία Λίνα Νικολακοπούλου…

Από τα γραφόμενά της Βούλας Πατουλίδου δεν ξέφυγε και ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς γίνεται αναφορά στην αδυναμία του να ηγηθεί και να εμπνεύσει, αλλά και στην κρίση του, καθώς οι επιλογές του, σε συμβούλους και υπουργούς, έφεραν πενιχρά αποτελέσματα.

Οι Harvard – κες, όπως χαρακτηριστικά τους αναφέρει, σίγουρα δε μοιάζουν καλύτεροι και πιο άξιοι να διοικήσουν από τους καλλιτέχνες και τους αθλητές, σύμφωνα με τα λεγόμενά της κυρίας Πατουλίδου. Να συμπληρώσουμε και εμείς με τη σειρά μας, πως όντως πολλοί είναι οι Harvard – κες στην Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: