Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κανονικά το Μετρό Τρίτη και Τετάρτη

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν οι συρμοί του Μετρό τόσο αύριο, όσο και μεθαύριο.Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό, δεν θα πραγματοποιηθεί η εξαγγελθείσα 48ωρη απεργία των εργαζομένων, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας για το Μεσοπρόθεσμο.

Σημειώνεται ότι απόφαση για 48ωρη απεργία αύριο και Τετάρτη πήραν εκ νέου οι ηλεκτροδηγοί του ΗΣΑΠ.

Ενώ νωρίτερα, η Ένωση Εργαζομένων του ΗΣΑΠ είχε ανακοινώσει πως η 48ωρη απεργία μετατρέπεται σε στάσεις εργασίας για να διευκολυνθεί η προσέλευση των πολιτών στις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα οι εργοδηγοί ανακοίνωσαν πως ισχύει η απόφαση για 48ωρη απεργία.....

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μέσα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και αύριο και την Τετάρτη.

Εξαιρούνται οι ειδικές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τους αθλητές των Special Olympics. Για αυτές τις γραμμές θα χρησιμοποιηθούν 200 λεωφορεία.

Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα τρόλει δεν θα κινηθούν ούτε αύριο, ούτε την Τετάρτη.

Στην 48ωρη απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να παραμείνουν ακινητοποιημένα τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς και ο Προαστιακός και τις 2 ημέρες.


Τέλος δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν καμμία από τις 2 ημέρες οι συρμοί του τραμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: