Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Είστε αγανακτισμένος; Μήπως θέλετε να τα σπάσετε όλα;

Είστε… αγανακτισμένος; Μήπως θέλετε να τα σπάσετε όλα για να εκτονώσετε τη δίψα σας για εκδίκηση ή το καταστροφικό στρες της καθημερινότητας;

Αν τα οικονομικά σας σας το επιτρέπουν, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μετακόμισης στο Νιου Τζέρσι. Εκεί έχει ιδρυθεί ένα νέο «fight club» που «αγκαλιάζει» τα μέλη του δίνοντάς τους την επιλογή να σπάσουν το αντικείμενο της αρεσκείας τους με το όπλο της επιλογής τους.

Πρόκειται, φυσικά, για λέσχη η συνδρομή στην οποία πληρώνεται χρυσάφι αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πελάτες μπορούν να απαιτήσουν να κάνουν γυαλιά-καρφιά ακόμα κι ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Η τοποθεσία της «Εταιρείας Καταστροφής» παραμένει μυστήριο, όπως και το ποσό που πρέπει να καταβάλει όποιος ενδιαφέρεται να εγγραφεί σε αυτήν....

Ωστόσο, στο Διαδίκτυο υπάρχει το προτεινόμενο μενού με τα αντικείμενα που διατίθενται προς καταστροφή. Κιθάρες, έπιπλα, σερβίτσια, πιάνο, υπολογιστές, αυτοκίνητα και μηχανές είναι λίγα από τα αντικείμενα που μπορεί κάποιος να ζητήσει να καταστρέψει. Οσον αφορά τα όπλα που προτιμώνται, είναι μεταξύ άλλων μπαστούνια του γκολφ, σπαθιά και άλλα κοφτερά αντικείμενα.

Οι πελάτες επισκέπτονται τον χώρο της εταιρείας, που μοιάζει με αποθήκη, στον οποίο φυλάσσονται τα αντικείμενα προς σπάσιμο. Ετσι, το μέλος έχει τη δυνατότητα είτε με μικρά διαλείμματα είτε σε λίγα δευτερόλεπτα να κάνει κομμάτια ό,τι έχει μπροστά του ώστε να εκτονωθεί.

Το 40% των μελών είναι γυναίκες, αποδεικνύοντας έτσι ότι κι εκείνες έχουν την ίδια καταστροφική τάση που πηγάζει από την ανάγκη για εκτόνωση. Τα περισσότερα μέλη, πάντως, λέγεται ότι είναι νεαροί κληρονόμοι εύπορων οικογενειών και πλούσιοι τραπεζίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: