Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ευρώ έξω, ευρωδραχμή μέσα προτείνει ο Καρατζαφέρης!

Ένα υβρίδιο νομίσματος που θα συνθέτει το ευρώ και τη δραχμή και θα λέγεται... ευρωδραχμή, προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, νόμισμα που περιλαμβάνεται ως μέτρο στο επίσημο πρόγραμμα του κόμματος για την αντιμετώπιση της κρίσης.

«Επίσημο νόμισμα της χώρας, το ευρώ, αλλά ευρωδραχμή για το εσωτερικό της χώρας και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 2 ετών», όπως είπε και εξήγησε το σκεπτικό του:

Σύμφωνα με αυτό, η «ευρωδραχμή» θα χρησιμοποιείται μόνο στην Ελλάδα, ενώ το επίσημο νόμισμα στις σχέσεις μας με το εξωτερικό, θα είναι το ευρώ.

Πράγμα που -σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη - σημαίνει «μαζεύω ευρώ από τον τουρισμό, μαζεύω τα δικά μου ευρώ από το δασμό και ταυτοχρόνως έχω την δραχμή και σε δύο χρόνια την αντικαθιστώ με αξίες σε ευρώ»....

Όπως είπε, η «ευρωδραχμή» θα αποθαρρύνει την έξοδο του χρήματος από την Ελλάδα και πρόσθεσε:

«Έτσι, ο λαθρομετανάστης που θα πληρώνεται στην ευρωδραχμή, δεν θα μου βγάζει 12 δισ. έξω, δεν θα έχουν καμία αξία. Το Lidl, το Carefour που μαζεύουν κάθε Παρασκευή όλο το βιός των Ελλήνων, δεν θα μου βγάζει στο εξωτερικό, γιατί δεν θα έχει καμία αξία».

Κατά τον κ. Καρατζαφέρη, με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί κίνηση στην αγορά, θα παραχθεί πλούτος για φορολόγηση, θα υπάρχει ανάπτυξη και η χώρα θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα.

«Αλλά όλα αυτά θέλουν μια δυνατή κυβέρνηση, αποφασισμένη, που να γνωρίζει το αντικείμενο και να έχει όρεξη να πολεμήσει προς αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφύρερ ο Κωλοτούμπας!!!!
Ντόρα το Μητσιτακικό σίχαμα πράκτορας των Αμερικάνων!!!!
Φώτης Κουβέλης η 5η φάλαγγα του Μνημονίου και του Παπανδρέου μέσα στην Αριστερά!!!!
Οι "ΠΡΟΘΥΜΟΙ".