Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

“Μπλόκο” του ΠΑΜΕ στο Λιμάνι και στον τουρισμό - Σε απόγνωση επιβάτες, έλληνες και ξένοι!

Επιμένουν οτι κανένα πλοίο δεν θα φύγει - Εκατοντάδες επιβάτες έρμαια των διαθέσεων των απεργών και χωρίς ενημέρωση από τους αρμόδιους!

Από νωρίς το πρωί τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν ανέβει στους καταπέλτες των πλοίων εμποδίζοντας τόσο την επιβίβαση όσο και τον απόπλου των πλοίων. Λίγο μετά τις 11 το πρωί έκαναν πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας.

Το ΠΑΜΕ για ακόμα μια φορά μην έχοντας συναίσθηση όπως φαίνεται της κατάστασης, δεν χτυπάει ούτε τους εφοπλιστές, ούτε το κεφάλαιο, αλλά κυρίως τους τουρίστες, έλληνες και ξένους και όσους περιμένουν να βγάλουν τα σπασμένα μιας από τις πιο δύσκολες χρονιές της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.

Στην καρδια του καλοκαιριού αποτελειώνουν τον τουρισμό αποκλείοντας σήμερα και μπορεί και αύριο δεκάδες νησιά και χιλιάδες ανθρώπους από την ελεύθερη μετακίνηση και το σπάνιο πλεον αγαθό των διακοπών!....

Κανένα από τα πρωινά πλοία δεν έφυγε. Πολλοί που είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους τώρα βλέπουν 2 ημέρες να χάνονται και την ίδια ώρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έκοβαν το πρωί εισιτήρια για σήμερα!

Οι πελάτες ενημερώνονταν μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι τα πλοία θα αποπλεύσουν κανονικά, τα μέλη του ΠΑΜΕ ωστόσο είχαν διαφορετική γνώμη, όπως αποδείχθηκε.

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος συστήνει στους επιβάτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν αυτές τις ημέρες να ενημερώνονται από τα τηλέφωνα: 210-4226000 και 210-4147800, προτού κατεβούν στο λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: