Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Σχέδιο για την προσέγγιση των βουλευτών στην Βουλή!


ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

Αν στην ιστορία είναι γνωστές οι ηρωικές έξοδοι αυτές τις ημέρες θα προστεθεί και μια… ηρωική είσοδος. Η είσοδος των βουλευτών στη Βουλή των Ελλήνων.

Μπροστά στο φόβο -κάποιοι λένε και τις πληροφορίες -ότι οι αγανακτισμένοι μπορεί να αποκόψουν αύριο, όχι απλά την είσοδο στην Βουλή αλλά και την προσέγγιση σ' αυτή...



κλείνοντας κεντρικά σημεία περιμετρικά στο κέντρο της Αθήνας, η αστυνομία, λέγεται ότι έχει καταστρώσει «σχέδιο προσέγγισης».

Παράλληλα έχουν ήδη ληφθεί μέτρα υψηλής προστασίας μέσα και γύρω από την βουλή καθώς οι αρχές φοβούνται το ενδεχόμενο κάποιες ομάδες να επιχειρήσουν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν μέσα στη Βουλή.

Ας σημειωθεί ότι αύριο, ημέρα 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούνται δυο συγκεντρώσεις και πορείες. Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Πεδίο του Άρεως και θα ακολουθήσει πορεία με κατάληξη το Σύνταγμα.

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην Ομόνοια. Οι «Αγανακτισμένοι» όμως έχουν καλέσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος από τις 7 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: