Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Πρωτοφανής επίθεση σε υπάλληλο στα διόδια

Στις 9.30, το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Νέα Οδός, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στις Αφίδνες, περισσότεροι από 50 διαμαρτυρόμενοι στα διόδια ξυλοκόπησαν γυναίκα υπάλληλο - εισπράκτορα.

Το συμβάν εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στα διόδια. Μέλος της ομάδας επιτέθηκε στην εισπράκτορα χτυπώντας τη στο πρόσωπο και στα χέρια, την ώρα που εξυπηρετούσε διερχόμενο οδηγό.
Η επίθεση γενικεύτηκε με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της υπαλλήλου στην καμπίνα, τον προπηλακισμό της και την καταστροφή της καμπίνας, το παράθυρο της οποίας έπειτα από χτυπήματα με κοντάρια έπεσε χτυπώντας την εισπράκτορα.

Με την επέμβαση τριών αστυνομικών από την Τροχαία Αφιδνών, η εισπράκτορας φυγαδεύτηκε στο κεντρικό κτίριο της εταιρίας....

Οι διαδηλωτές, στη συνέχεια, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο και εμπόδισαν το ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί, να παραλάβει την εισπράκτορα. Και πάλι με παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων της τροχαίας Αφιδνών και του Α.Τ Καπανδριτίου, η εισπράκτορας επιβιβάστηκε στο ασθενοφόρο και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Η γνωμάτευση των ιατρών του νοσοκομείου είναι «κάκωση αυχένα, κεφαλής, αριστερού ώμου και κοιλιακής χώρας μετά από αναφερόμενο ξυλοδαρμό».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα ειναι προβοκατσια το κινημα δεν πληρωνω εχει αναρτησει βιντεο στο site τρελο κουνελι κ λεει την πραγματικη αληθεια κ οχι την αληθεια που θελει να περασει η συγκεκριμενη πολυεθνικη!ψαξτε το κ μονοι σας!?

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει και βίντεο