Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Κλειστή μέχρι νεωτέρας η ΕΠΟ!


Την αναστολή κάθε λειτουργίας της ΕΠΟ από την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι νεωτέρας αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας με 49 θετικές ψήφους, αποδεχόμενη την εισήγηση του Σοφοκλή Πιλάβιου.

Άμεσο διάλογο εντός των επόμενων 15 ημερών με όλους τους φορείς, πολιτικά κόμματα, UEFA και FIFA ζήτησε ο...πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με δηλώσεις του μετά από την λήξη της συνεδρίασης.

«Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αποφάσισε την αναστολή των εργασιών και την άμεση προσπάθεια διαλόγου με τους φόρους που αναφέραμε: την Σούπερ Λίγκα, τα πολιτικά κόμματα και όποιον άλλο φορέα έχει σχέση. Δώσαμε ένα περιθώριο 15 ημερών», τόνισε –αρχικά- ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, αναφερόμενος στην απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

«Δεν βλέπετε τι γίνεται κάθε ημέρα. Η καθημερινότητα είναι το δείγμα για το «πού πάμε». Η ομοσπονδία –πιστεύω- ότι αντέδρασε με δυναμικό τρόπο. Περιμένουμε τα αποτελέσματα», πρόσθεσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

«Κλείνει η ομοσπονδία», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, απαντώντας στο «τι σημαίνει» η απόφαση αυτή της Γενικής Συνέλευσης και κατέληξε λέγοντας:

«Όταν αποφασίσουμε να πούμε την αλήθεια μας φτάνουν και δύο ημέρες»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: