Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Η ΕΛ.ΑΣ έστησε σιδερένιο τείχος στη Βασ. Σοφίας


Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται στους δρόμους της πρωτεύουσας την Τετάρτη (15/06) με στόχο να μην προκληθούν επεισόδια και να αποτραπεί ο αποκλεισμός στη Βουλή. Πάνω από 5.000 αστυνομικοί και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς θα γίνουν κινητοποιήσεις σε τέσσερα σημεία της Αθήνας...Όλο το προσωπικό της ΕΛΑΣ θα βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενώ έχουν κληθεί στην Αθήνα 12 διμοιρίες των ΜΑΤ από την επαρχία.

Κλειστοί από τις 6:00 το πρωί οι δρόμοι στο κέντρο. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Αμαλίας από Συγγρού, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον και στην Ακαδημίας από την Κανάρη. Μέσα στη μέρα αναμένεται εκτροπές της κυκλοφορίας επί των οδών Αλεξάνδρας, Πατησίων, Ιουλιανού, Θ. Δηληγιάννη, Πλ. Καραϊσκάκη, Αχιλλέως, Λ. Κων/πόλεως, Ιερά Οδό, Πειραιώς, Χαμοστέρνας, Καλλιρόης, Αρδηττού και Φειδιππίδου.

Μάλιστα οι αστυνομικοί έστησαν σιδηρόφρακτο τείχος στη Βασ. Σοφίας, αποκλείοντας την πρόσβαση στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής στους διαδηλωτές οι οποίοι φωνάζουν "Αν έχετε τιμή αν έχετε πατρίδα ανάποδα ανάποδα γυρίστε την ασπίδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: