Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Αγγέλου, Μαρτάκης χορεύουν για τον τίτλο


Αυτή τη φορά ο τελικός του πολύ δημοφιλούς σόου του ΑΝΤ1 είναι υπόθεση αντρική. Αργύρης Αγγέλου και Κώστας Μαρτάκης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, ή μάλλον τις χορευτικές τους φιγούρες και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον τίτλο του νικητή του Dancing with the Stars 2.

Οι δύο «μονομάχοι» θα χορέψουν αρχικά βαλς, στη συνέχεια μάμπο και ο τρίτος τους χορός θα είναι freestyle, αλλά με το ίδιο μουσικό κομμάτι, το «Κρυφά» από τις Μέλισσες....



Η ψηφοφορία έχει αρχίσει εδώ και ημέρες και το αποτέλεσμα θα κρατηθεί μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή που θα το ανακοινώσει

η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία την Κυριακή θα λάμψει με την εμφάνιση που έχει επιλέξει. Πάντως μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους δύο φιναλίστ δεν έχει φύγει μπροστά, όσον αφορά τις ψήφους.

Στον τελικό θα υπάρχουν πολλοί προσκεκλημένοι και φυσικά δεν θα λείπουν όλα τα ζευγάρια που έλαβαν μέρος στο σόου. Και όχι μόνο θα παρίστανται αλλά θα χορέψουν κιόλας, έτσι ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει για ακόμα μία φορά τη Νάντια Μπουλέ, την Ελεονώρα Μελέτη, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Αγγελική Ηλιάδη και όλους όσοι συμμετείχαν στο Dancing αυτής της χρονιάς.

Επίσης τις χορευτικές τους ικανότητες έχουν κληθεί να δείξουν η Καλομοίρα Σαράντη και η Ηβη Αδάμου, οι οποίες βέβαια θα πουν και ένα τραγούδι.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ αφού ξανά στη σκηνή του σόου θα ανέβει και η κριτής πλέον Ερρικα Πρεζεράκου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: