Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Σήμερα το πόρισμα της προανακριτικής για τον Άκη


Μέσα στην ημέρα ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής της βουλής που εξετάζει την υπόθεση του σκανδάλου των υποβρυχίων κ. Μάρκος Μπόλαρης, πρόκειται να καταθέσει το πόρισμα στο Πρόεδρο της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, παραπέμπεται ομόφωνα...από τα δύο μεγάλα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.

Ένα σημαντικό σημείο, στο οποίο στηρίζεται το πόρισμα, είναι ότι από τα τρία εμβάσματα που διοχετεύτηκαν από λογαριασμό της Morgan Stanley της Ελβετίας στα ταμεία της Torcasso αγοράσθηκαν τα ακίνητα και μάλιστα αυτό της Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Η επιτροπή έχει εντοπίσει το πρόσωπο-κλειδί που χειρίζεται όλη αυτή την υπόθεση με τις υπεράκτιες εταιρίες και δεν είναι άλλη από την πρώην λογίστρια του ΠΑΣΟΚ και σημερινή λογίστρια του Άκη κ. Εφροσύνη Λαμπροπούλου.

Βέβαια ο πρώην υπουργός μιλάει για σκευωρία, πολιτική δίωξη και ειλημμένη απόφαση προκειμένου να εκτονωθεί η «λαϊκή οργή».

Ο ίδιος στη κατάθεσή του επέμενε πως πρέπει να κληθούν να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1999-2000 γιατί συναποφάσισαν την προμήθεια των υποβρυχίων .

Σήμερα, ο πρώην υπουργός Άμυνας αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στην εκπομπή "Νέοι Φάκελοι" του Αλέξη Παπαχελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: