Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Αύξηση κατά 4% στα έσοδα του ΟΑΕΕ


Αύξηση εσόδων κατά 4%, παρά την οικονομική κρίση παρουσίασαν τα έσοδα του ΟΑΕΕ στο πρώτο τρίμηνο του έτους, όπως ανέφερε από τη Θεσσαλονίκη ο διοικητής του ταμείου, Γ.Βουδούρης.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία υλοποίησης του προγράμματος ρύθμισης οφειλών που «τρέχει» για ελεύθερους επαγγελματίες, κάνοντας γνωστό ότι από τους 60.000 επαγγελματίες...



που έχουν υπαχθεί μόλις το 3% έχει αποχωρήσει από το πρόγραμμα, και οι υπόλοιποι πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους. «Αυτό είναι που μας κρατά ζωντανούς» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Μέχρι σήμερα, ο ΟΑΕΕ έχει καταναλώσει το 50% της έκτακτης επιχορήγησης που έλαβε, είπε ο κ.Βουδούρης, και συμπλήρωσε πως έχουν πληρωθεί χωρίς καθυστερήσεις οι συντάξεις καθώς και κάποιες από τις υποχρεώσεις προς τρίτους.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια της διοίκησης να «νοικοκυρέψει» κάποια οικονομικά μεγέθη του Οργανισμού, είπε πως «βρήκαμε κτίρια χωρίς φακέλους, κτίρια ανασφάλιστα κι άλλα που δεν είχαν μεταβιβαστεί στον ΟΑΕΕ κανονικά, και προσπαθούμε τώρα να τα μεταβιβάσουμε. Ήταν μια τραγική ιστορία αυτή».

Στο πλαίσιο αυτό, δρομολογείται η συγκέντρωση διάσπαρτων υπηρεσιών σε ενιαία κτήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με στόχο τη μείωση των εξόδων και τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αμα μειωνεις παροχες και αυξανεις συνεχως τις εισφορες αυτο πετυχαινεις...και να πανε να πνιγουνε οι επαγγελματιες που χτυπανε μυγες τωρα πια στα μαγαζια τους...και αν αργησεις μια μερα να πληρωσεις? 30 ευρω προστιμο γιατι χρεωνεται ολος ο μηνας...αχ ελλαδα με τα μυαλα που σε κατοικουν...