Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Ο Ρομπόπουλος των «16» απειλεί ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο

«Δεν θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο αν αυτό έρθει στη Βουλή με τη μορφή κατεπείγοντoς», δήλωσε σήμερα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Ρομπόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA.

O κ. Ρομπόπουλος παρουσιάστηκε ιδιάιτερα επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση και δήλωσε: «Μπήκα σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Τι έχουμε τώρα; Ολιγαρχία; Δεν δέχομαι ένας μόνος να αποφασίσει. Δεν δέχομαι να αποφασίσει άλλος για εμένα».

Ο ίδιος πρόσθεσε μάλιστα πως έχει συμβεί και στο παρελθόν να ψηφιστεί νομοσχέδιο με τη μορφή κατεπείγοντως και αποδείχθηκε μεγάλο λάθος......

«Δεν θα αφήσω το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια κανενός», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Δήλωσε κατηγορηματικά πως εάν δεν υπάρξει συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο και εάν δεν ακουστούν όλες οι απόψεις, δεν πρόκειται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θωμάς Ρομπόπουλος είναι ανάμεσα στους 16 βουλευτές που έστειλαν χθες επιστολή στον πρωθυπουργό από τον οποίο ζητούν να μην καταθέσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ως ένα άρθρο και να συγκαλέσει την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Ο Θωμάς Ρομπόπουλος έχει βγει από καιρό στο «αντάρτικο» καθώς έχει δηλώσει δημοσίως ότι:

-ζητάει επιμόνως και επί πολλές ημέρες να συναντήσει τον Πρωθυπουργό, την κυβέρνηση του οποίου στηρίζει και δεν παίρνει ούτε καν απάντηση.

-την επόμενη φορά που θα του ζητήσουν να ψηφίσει νομοσχέδιο για το οποίο δεν θα έχει ενημερωθεί προηγουμένως , «θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: