Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο κακός χαμός έγινε μετά το live του Greek Idol!!

Ο κακός χαμός έγινε μετά το live του «Greek Idol» καθώς συγγενείς και φίλοι της παίκτριας που αποχώρησε το Σάββατο απείλησαν να δείρουν κριτές και χορογράφο!

Τι κι αν η Ερωφίλη είπε «όλα καλά» όταν η Ρούλα Κορομηλά ανακοίνωσε πως είναι εκείνη που αποχωρεί; Για τους οικείους της μόνο... καλά δεν ήταν, αφού επιτέθηκαν στην κριτική επιτροπή και τον χορογράφο, που φυγαδεύτηκαν από την ασφάλεια!

«Όπως πήγαινα προς την έξοδο δέχθηκα απειλές από την οικογένεια της Ερωφίλης του τύπου “αν σε πιάσουμε εσένα έξω στο δρόμο”… Οι σεκιουρητάδες με πήγαν προς τη μηχανή μου για να φύγω, είχαν μαζευτεί πολλά άτομα που έβριζαν», είπε έντρομος ο χορογράφος.....

Στο επεισόδιο αναφέρθηκε και η Ρούλα Κορομηλά στην ραδιοφωνική της εκπομπή: «ο Πέτρος Κωστόπουλος ξέρω ότι δέχθηκε πάρα πολλές αποδοκιμασίες όταν έβγαινε έξω από τη συγκεκριμένη ομάδα. Τις ίδιες αποδοκιμασίες από την ίδια ομάδα άκουσε και η Έλλη Κοκκίνου κι επίσης έχω μια πληροφορία ότι ο Κώστας Καπετανίδης έφυγε από την πίσω πόρτα διότι τον ενημέρωσαν ότι δεν πρέπει να βγει από την κανονική είσοδο διότι τον απειλούσε η ίδια ομάδα της Ερωφίλης», εξιστόρησε η παρουσιάστρια του talent show.

Τι να σου κάνει, όμως, και το συγγενολόι με τόσα που άκουσε η Ερωφίλη από τους κριτές; «Θείτσα που πάει στο πανηγύρι για να χορέψει τσιφτετέλι» την αποκάλεσε ο Κώστας Καπετανίδης...

Μιλώντας στο «Μες Στην Καλή Χαρά», η πρώτην παίκτρια δήλωσε άγνοια για τα έκτροπα μετά το live. «Το κάθε παιδί έχει κόσμο και υπάρχουν αντιπαραθέσεις... Δεν είμαι σύμφωνη και θα το χειριστώ ανάλογα», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, η Ρούλα Κορομηλά διατύπωσε τις ανησυχίες της για το τι μέλλει γενέσθαι στα επόμενα live. «Θα σταματήσουμε να λέμε την άποψή μας, θα φοβούνται οι κριτές;... Δεν υπάρχει σκοπιμότητα. Οι κριτές έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο που σχολιάζουν. Και, στην τελική, οι τηλεθεατές ψηφίζουν όχι οι κριτές», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: