Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Γ.Καρατζαφέρης: "Έπεσε στη φάκα ο Στρος Καν"


Στημένη θεωρεί την υπόθεση της σύλληψης του Ντομινίκ Στρος Καν ο Γ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σχολίασε το γεγονός λέγοντας: «Προφανώς κάποιους ενόχλησε η δημοφιλία και η προοπτική του κυρίου Στρος Καν. Είδε το τυρί αλλά δεν είδε την φάκα. Έχει ξανασυμβεί αυτό στις ΗΠΑ. Απλώς εμείς θυμίζουμε την περίπτωση του πρώην Δημάρχου της Ουάσιγκτον»...



Αναφερόμενος στο θέμα της οικονομίας ο Γ.Καρατζαφέρης είπε: «Η συνεδρίαση του Eurogroup δεν μπορεί να φέρει καλά νέα. Οι ελπίδες σμικρύνονται. Ο χρόνος γίνεται εξαιρετικά καταπιεστικός και κάποιοι εδώ στην Ελλάδα δείχνουν να μην καταλαβαίνουν. Η Ελλάδα βρίσκεται σε προφανή κίνδυνο»

Αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Χρ. Παπουτσή για την ΕΛΑΣ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε: «Μετά από την Ιατροδικαστική γνωμάτευση, δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: Ή ο κύριος Παπουτσής να παραιτηθεί εδώ και τώρα ή να παραιτηθούν οι Στρατηγοί της ΕΛ. ΑΣ. Η προσβολή είναι τεράστια και η ζημιά στους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας νομίζω ότι έχει δημιουργήσει ανήκεστη βλάβη».

Τέλος, ο Γ.Καρατζαφέρης σχολίασε τις αποκαλύψεις του Wikileaks για το Αιγαίο λέγοντας: «Ευτυχώς που ανάμεσα στα άλλα οι Αμερικανοί είναι και μαρτυριάρηδες. Μέσα από τα αρχεία του wikileaks έχουν βγει σημαντικά πράγματα, όπως η μυστική διπλωματία του κυρίου Παπανδρέου με τους Τούρκους. Εμείς παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον αυτές τις αποκαλύψεις οι οποίες όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι πολύ επιζήμιες ως πράξεις και ενέργειες για την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: