Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

"Απαρνείται" την Πόρσε ο Στρος Καν!


Μετά τον σάλο που ξέσπασε για τη φωτογραφία του Ντομινίκ Στρος Καν και της συζύγου του, Αν Σινκλέρ να επιβιβάζονται σε ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο αξίας 150.000 ευρώ, οι συνεργάτες του διευθυντή του ΔΝΤ, προσπάθησαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα και έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι η Porsche Panamera "ανήκε σε έναν καλό φίλο του Στρος Καν"...



Ειδικότερα, οι πηγές ισχυρίζονται ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν, δέχτηκε στο σπίτι όπου διαμένει με τη σύζυγό του, τον φίλο του Ραμζί Κιρούν, ο οποίος είναι και ο κάτοχος του διαβόητου αυτοκινήτου.

Ο Κιρούν, προσφέρθηκε να μεταφέρει τον στενό του φίλο, Στρος Καν με το πολυτελές αυτοκίνητό του, στο δείπνο όπου είχε προγραμματίσει να πάει ο επικεφαλής του ΔΝΤ με τη σύζυγό του.

Κατά την έξοδο τους από αυτό και αφότου είχαν φτάσει στον προορισμό τους σε κεντρικό δρόμο του Παρισιού, ένας φωτογράφος του γαλλικού πρακτορείου AFP απαθανάτισε την σκηνή, η οποία δημοσιεύθηκε αρχικά στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Le Parisien” και έπειτα έκανε τον γύρο του κόσμου.

Οι αντιδράσεις για την επίμαχη φωτογραφία ήταν πολλές με χαρακτηριστικότερη αυτή του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Σαρκοζί, Μπρις Ορτφέ, ο οποίος ειρωνεύτηκε τόσο τον Στρος Καν όσο και το κόμμα των Σοσιαλιστών στο οποίο ανήκει ο διευθυντής του ΔΝΤ.

Συγκεκριμένα είπε πως “Είναι μια σημαντική εξέλιξη για το Σοσιαλιστικόκόμμα που τη δεκαετία του '80 είχε ως έμβλημα το χέρι με το γαρύφαλλο και σήμερα την Πόρσε.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: