Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Μαχαίρωσαν οπαδό του Παναθηναϊκού στο Γκύζη


Βίαιες συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να μαχαιρώθει ένας οπαδός του Τριφυλλιού στην οδό Μεγαλουπόλεως 30 στο Γκύζη, τη Δευτέρα (30/05), ο οποίος και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Στον απόηχο του αγώνα μπάσκετ της Κυριακής μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων, οι οπαδοί τους συγκρούστηκαν τη Δευτέρα...



(30/05) αρχικά στην Κυψέλη στην οδό Δροσοπούλου, όπου οπαδοί του Παναθηναϊκού προκάλεσαν ζημιές σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού.

Γύρω στα 10 με 15 άτομα επιτέθηκαν στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Κυψέλη, φέροντας ρόπαλα, ξύλα και με πράσινα διακριτικά.

Προκάλεσαν δε ζημιές σε μηχανές και αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού, μεταφέρθηκαν με μηχανάκια στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Γκύζη και συγκρούστηκαν με μέλη του.

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων ένας οπαδός του τριφυλλιού τραυματίστηκε γύρω στις 7,30 με 8 το απόγευμα, από μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τραυματίστηκε και ένας οπαδός του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το crimesonair, συνελήφθη ένας οπαδός του Ολυμπιακού που φέρεται να εμπλέκεται στον τραυματισμό με μαχαίρι του οπαδού του Παναθηναϊκού.

Η σύλληψη του δε, ήταν επεισοδιακή καθώς άνδρες της ΟΠΚΕ συνέλαβαν τον ύποπτο και ενώ του είχαν περάσει τις χειροπέδες, δέχτηκαν ομαδική επίθεση στην πλατεία του Γκύζη από ομοϊδεάτες του, που προς στιγμήν κατάφεραν να τον αποσπάσουν από την ολιγάριθμη αστυνομική δύναμη.

Η επέμβαση όμως των μοτοσυκλετών της ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ ήταν άμεση με αποτέλεσμα ο νεαρός να οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: