Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Και η Ραλλία Χρηστίδου στους "Αγανακτισμένους"


Στηρίζει εμπράκτως του «Αγανακτισμένους» η διάσημη αοιδός Ραλλία Χρηστίδου. Μέσα από τα μηνύματά της στο facebook, τα οποία γίνονται μέσω του κινητού της τηλεφώνου (προφανώς γιατί βρίσκεται ανάμεσα στους διαδηλωτές) προτρέπει τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους και τις πλατείες.

Δείτε τι γράφει σε απόσταση λίγων λεπτών το ένα μήνυμα μετά το άλλο...«Αφήστε το fb και κατεβείτε στην πλατεία Σύνταγμα , Λ. Πυργο η όπου μπορείτε οι υπόλοιποι στην ΕΛλαδα. Εχθές δόθηκε μάχη και τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Ο πόλεμος όμως δεν τελείωσε!!! .»

«Ενώ μας έλεγαν μέχρι χθες ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να μην λάβει την 5η δόση και με συνέπεια την στάση πληρωμών ξαφνικά σήμερα βγήκε στην τηλεόραση ο υπουργός και είπε ότι όλα βαίνουν καλώς θα την πάρουμε και μην ανησυχείτε ... Το Θέατρο συνεχίζεται...»

«Ως ποτέ θα μας κοροϊδεύουν; Ως πότε; Μέχρι να βγούνε όλοι στους δρόμους!!!! Πιο μαζικά πιο ενωμένοι από ποτέ!!! Μακριά από κόμματα συνδικάτα και ταμπέλες! Όλοι είμαστε το ίδιο. Όλοι θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι ! Η μήπως όχι;»

spnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: