Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Θρίλερ με πέντε δολοφονίες και με τα πτώματα σε χωματερές

Τρεις Πακιστανοί είναι οι δράστες που δολοφόνησαν, τεµάχισαν το θύµα τους και στη συνέχεια επιχείρησαν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος στη χωµατερή των Ανω Λιοσίων.

Το άγριο έγκληµα που αποκαλύφθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, εξιχνιάστηκε µε τον εντοπισµό των δραστών ηλικίας 22, 26 και 34 χρονών. Εις βάρος τους εκδόθηκαν εντάλµατα σύλληψης, ενώ ο 26χρονος είναι ήδη προσωρινά κρατούµενος στη ∆ικαστική Φυλακή Κορυδαλλού για παρόµοια υπόθεση απαγωγής.

Πρόκειται για ένα από τα εγκλήµατα που συνθέτουν το µυστήριο της χωµατερής, καθώς τον τελευταίο χρόνο έχουν αποκαλυφθεί τουλάχιστον πέντε παρόµοιες δολοφονίες. Η συγκεκριµένη υπόθεση του φόνου του 42χρονου Πακιστανού εξιχνιάστηκε και όπως διαπιστώθηκε, το κίνητρο ήταν αρχικά οικονοµικό. Οι δράστες τον απήγαγαν και εκβίαζαν τον πατέρα του στο Πακιστάν να τους δώσει χρήµατα για λύτρα.....

Το θύµα όµως τους αναγνώρισε και τότε οι απαγωγείς τον δολοφόνησαν και τεµάχισαν το πτώµα. Μέλη του σώµατος, το κεφάλι και τα κάτω άκρα, τα πέταξαν σε κάδους απορριµµάτων. Το υπόλοιπο σώµα προσπάθησαν να το εξαφανίσουν, βάζοντας φωτιά σε διαµέρισµα όπου κρατούσαν όµηρο το θύµα της απαγωγής. Τα καµένα µέλη βρήκαν πυροσβέστες που εκλήθησαν για να σβήσουν τη φωτιά στο διαµέρισµα. Υπενθυµίζεται ότι τους προηγούµενους µήνες είχαν εντοπιστεί στη χωµατερή Ανω Λιοσίων τουλάχιστον πέντε πτώµατα, ανάµεσά τους και µιας γυναίκας σε σακούλες απορριµµάτων.

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

Η εξιχνίαση της συγκεκριµένης δολοφονίας είναι ένα κοµµάτι του θρίλερ της χωµατερής και οι Αρχές Ασφάλειας έχουν να επιλύσουν άλλους τέσσερις γρίφους µε ισάριθµα εγκλήµατα που παραµένουν ανεξιχνίαστα. Τον περασµένο ∆εκέµβριο ρακοσυλλέκτες της χωµατερής βρήκαν τυλιγµένα σε σακούλες τα πτώµατα δύο αλλοδαπών. Τα θύµατα ήταν δεµένα πισθάγκωνα µε ταινίες και όπως φάνηκε είχαν στραγγαλιστεί. Λίγους µήνες αργότερα αποκαλύφθηκε άλλο ένα τεµαχισµένο πτώµα στη χωµατερή. Το πιο πρόσφατο θύµα είναι µια γυναίκα ασιατικής καταγωγής γύρω στα 30, της οποίας το πτώµα τυλιγµένο σε σακούλα βρέθηκε τον περασµένο Απρίλιο στη χωµατερή.

Η γυναίκα, όπως φαίνεται, είχε πέσει θύµα στραγγαλισµού.

Οι Αρχές Ασφαλείας δεν έχουν ακόµα στοιχεία που να φανερώνουν ότι τα εγκλήµατα συνδέονται µεταξύ τους. Εκτιµούν ότι οι δολοφονίες έχουν να κάνουν µε ξεκαθαρίσµατα λογαριασµών και αναζητούν τους δράστες σε κυκλώµατα δουλεµπόρων ή εκµετάλλευσης γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: