Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Paris Hilton: Έκλεψε κοσμήματα 60.000 δολαρίων κι έγινε "Λούης"


Αυτό θα πεί.. "χρυσή" κληρονόμος!

Της δάνεισαν κοσμήματα 60.000 δολαρίων για να τα χρησιμοποιήσει και να τα επιστρέψει.

Όμως, αντί να κάνει αυτό, η Paris τα κράτησε για τον εαυτό της και δεν τα επέστρεψε ποτέ!...



Η εταιρεία κοσμημάτων Damiani εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία πριν από τέσσερα χρόνια είχε δανείσει στην βαθύπλουτη κληρονόμο κοσμήματα 60.000 δολαρίων προκειμένου εκείνη να τα φορέσει σε δημόσιες εμφανίσεις της, να τα διαφημίσει και αν μη τι άλλο να τα χαρεί. Με την προϋπόθεση να μην ξεχάσει να τα… γυρίσει.

Δύο χρόνια μετά, όμως, η Paris επέστρεψε στο σπίτι της και το βρήκε σχεδόν άδειο, καθώς την είχαν ληστέψει και ανάμεσα στα όσα άρπαξαν οι ληστές ήταν και τα περιβόητα κοσμήματα.

Όμως, η αστυνομία εντόπισε το μεγαλύτερο μέρος των κοσμημάτων και της το επέστρεψε, κατόπιν συνεννόησης με την ασφαλιστική εταιρεία που είχε μεσολαβήσει στον δανεισμό. Τώρα, η εταιρεία κοσμημάτων με την ασφαλιστική ζητούν πίσω το υλικό, ισχυριζόμενοι ότι πρέπει επιτέλους να τα γυρίσει εκεί όπου ανήκουν. Όμως η Paris «σφυρίζει αδιάφορα» και λέει ότι δεν ξέρει τίποτα, καθώς, όπως ισχυρίζεται, η αστυνομία δεν της επέστρεψε ποτέ τα κλεμμένα.

«Τα κοσμήματα έχουν επιστραφεί και υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις γι’αυτό», λέει η ασφαλιστική και ο Οίκος κοσμημάτων, έχοντας τα πειστήρια της αστυνομίας.

Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να τα γυρίσει, γράφουν τα περιοδικά που έχουν δημοσιεύσει την είδηση. Κι άμα τα δείτε… να μας το πείτε και μας. Για την ακρίβεια, πολύ πιο πιθανό είναι να την δούμε πάλι στης φυλακής τα σίδερα, παρά αγκαλιά με τα κοσμήματα να τα επιστρέφει

Δεν υπάρχουν σχόλια: