Σάββατο 30 Απριλίου 2011

"Παραλύουν" οι μετακινήσεις την Πρωτομαγιά

Ταλαιπωρία προβλέπεται για το επιβατικό κοινό την Κυριακή (01/05), αφού οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετέχουν στην αργία της Πρωτομαγιάς, ενώ παράλληλα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στις μετακινήσεις και όσοι θελήσουν να ταξιδέψουν με πλοίο.

Ειδικότερα, χειρόφρενο θα τραβήξει καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και ο Προαστιακός, ενώ οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό φαίνονται διασπασμένοι, καθώς ενώ το Σωματείο των εργαζομένων αποφάσισε να εργαστούν κανονικά, το Σωματείο των ηλεκτροδηγών αποφάσισε να συμμετάσχει στην εργατική Πρωτομαγιά με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Να σημειωθεί ακόμα, πως την Πρωτομαγιά το Μετρό θα πηγαίνει μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον ΟΣΕ δεν θα λειτουργήσει η γραμμή από την Πλακεντίας έως το Αεροδρόμιο.....

Οι ναυτεργάτες θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, την Πρωτομαγιά.

Ειδικότερα, οι διοικήσεις των Πανελλήνιων Ενώσεων Μηχανικών και Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής "ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ", Πληρωμάτων ρυμουλκών-ναυαγοσωστικών και Συνταξιούχων ΝΑΤ, θα συμμετάσχουν με 24ωρη απεργία στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, από τις δώδεκα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί αφού δυσκολίες θα παρουσιαστούν και στα κρουαζιερόπλοια από την 24ωρη απεργία των πληρωμάτων των ρυμουλκών ναυαγοσωστικών, από τις έξι το πρωί της Πρωτομαγιάς μέχρι τις έξι το πρωί της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: