Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ο καιρός για το τετραήμερο του Πάσχα


Μ.Παρασκευή 22-04-2011

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην κεντρική Στερεά, τμήματα της ανατολικής Στερεάς και την Πελοπόννησο. Αργά το βράδυ νεφώσεις θα αναπτυχτούν στο βόρειο Ιονίο και την Ήπειρο και ενδέχεται να εκδηλώθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, στο Αιγαίο από ΒΒΑ διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί.

Θερμοκρασία σε άνοδο και:...



Στα δυτικά από 4 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στα βόρεια από 1 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα κεντρικά από 2 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες προς το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Άνεμοι στα δυτικά του νομού από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, στα ανατολικά του νομού από ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μ.Σάββατο 23-04-2011


Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και ενδεχομένως στα παραθαλάσσια τμήματα της Ηπείρου. Αργά το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχτούν στα ηπειρωτικά τμήματα της Ηπείρου της δυτικής Μακεδονίας και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, στο Αιγαίο από ΒΒΑ διευθύνσεις ισχυροί και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο έως πολύ ισχυροί.

Θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και:

Στα δυτικά από 4 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στα βόρεια από 1 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα κεντρικά από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή του Πάσχα 24-04-2011


Νεφώσεις με βροχές και ενδεχομένως τοπικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά τμήματα της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Ηλιοφάνεια με αραίες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΑΝΑ/ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο νότιο Ιόνιο έως ισχυροί, στο Κρητικό από ΑΒΑ διευθύνσεις ισχυροί και στο Αιγαίο απο ΒΒΑ διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και:

Στα δυτικά από 4 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στα βόρεια από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα κεντρικά από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα του Πάσχα 25-04-2011

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας όπου ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές. Αργά το βράδυ νεφώσεις θα αναπτυχτούν στα δυτικά και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο νότιο Ιόνιο έως ισχυροί, στο Κρητικό από Α διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο απο Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ισχυροί.

Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στην νοτιοδυτική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα και:

Στα δυτικά από 4 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στα βόρεια από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα κεντρικά από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά από 7 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από Β διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

kairos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: