Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ανοιξιάτικος ο καιρός και σήμερα!


Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στον Έβρο, την Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την βορειοανατολική Πελοπόννησο, τις βόρειες Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά (>1500μ) καθώς και σε ημιορεινές περιοχές του Έβρου...



Αργά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι απο Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με τάσεις ενίσχυσης στο Αιγαίο σε πολύ ισχυρούς. Θερμοκρασία σε σημαντική πτώση στα ανατολικά και βόρεια και:

Στα δυτικά από 4 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στα βόρεια από -1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στα κεντρικά από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Αττική: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα νότια του νομού. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η ερχόμενη βδομάδα ξεκινά με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί καθόλη την διάρκεια της βδομάδας με αποτέλεσμα το επόμενο Σ/Κ τοπικά να αγγίξει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

kairos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: