Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αποκαθήλωση της εικόνας του Χριστού με εντολή Χρ.Κορτζίδη στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΤΟ... ΝΕΟ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΠΝΕΥΜΑ!

Η ξαφνική, αυθαίρετη αφαίρεση της εικόνας του Χριστού από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού – Αργυρούπολης, με ευθύνη του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη και του προέδρου του Δ.Σ. κ. Αγγ. Παπασπύρου, αποκαλύπτει τον τρόπο και τις αρχές με τις οποίες η νέα διοίκηση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης επιλέγει να διαχειριστεί τα θέματα του ενιαίου δήμου...



Οι χριστιανικές αξίες της ελευθερίας, δικαιοσύνης, αδελφοσύνης, αγάπης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο που εκφράζονται συνολικά με τη εικόνα του Χριστού, θεωρούνται από τη διοίκηση αναχρονιστικές, ενοχλητικές και ασυμβίβαστες με τον τρόπο που αποφασίζει να ασκήσει την εξουσία η διοίκηση του Δήμου.

Το θέμα μάλιστα τέθηκε στο Τοπικό συμβούλιο Αργυρούπολης και από ένα π.Αντιδήμαρχο, για να πάρει την απάντηση, ότι η εικόνα του Χριστού αποκαθηλώθηκε, ως "αντιβαίνουσα στην αρχή της θρησκευτικής ελευθερίας!"

Να σημειωθεί ότι η εικόνα είχε αναρτηθεί στη θέση αυτή από ιδρύσεως της πρώτης κοινότητας Αργυρούπολης, πριν από έξη δεκαετίες, και διατηρήθηκε εκεί με σεβασμό από όλες τις διοικήσεις του Δήμου, πλην της σημερινής!!!



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μεγάλε δημαρχε.. Η εικόνα - σύμβολο σε μαρανε

Ανώνυμος είπε...

η χριστιανική υποκρισία, το ψέμα και η δουλοπρέπεια μας έφεραν μέχρι εδώ. Απο ευπόληπτους χριστιανους τραβάμε ότι τραβάμε.
Μια χαρά έκανε το παλληκάρι.

Ανώνυμος είπε...

sto klima ton imerwn o m**********s

Ανώνυμος είπε...

Στα δρόμο που χάραξε ο Καμίνης;;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

nai kai apo dw kai pera telos to pasxa! pame gia ramazani etsi 7.30?

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους! Καιρός ήταν! Να σκολουθήσουν και άλλοι δήμοι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΒΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ....ΠΟΣΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ Ή ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οί πράκτορες τής ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑΣ πέτυχαν αυτό πού τούς έδωσαν εντολή τά αφεντικά τους!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εβραιομάσωνα έχετε κατακλύσει όλα τά μπλόκ , μέ εντολή τών MOSSAD k CIA ,καί παριστάνετε ΔΗΘΕΝ τήν ....ΑΛΛΗ άποψη, στά σχόλια τών δημοσιευμάτων.
Ο ΤΡΟΠΟΣ πού εκφράζεστε δείχνει πάθος
εναντίων τού Ιησού Χριστού , καί όχι ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ πού ίσως έχει κάποιος.
ΠΟΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ???