Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Μία τραυματίας από συμπλοκή με όπλα

"Μίλησαν" τα όπλα στη Μεσσαρά, όπου ξέσπασε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών, με συνέπεια να τραυματιστεί μια 37χρονη γυναίκα, που περνούσε από το σημείο.

Tα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, στον Κόκκινο Πύργο, στο Τυμπάκι του δήμου Φαιστού, όταν ένας 25χρονος και ένας 27χρονος από την περιοχή καυγάδισαν για μεταξύ τους διαφορές.

Ο 25χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό στο έδαφος, κοντά στα πόδια του 27χρονου, ενώ δε δίστασε να του επιτεθεί και να του προκαλέσει, με τα χέρια, επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ο καυγάς "διαλύθηκε", μόνο προσωρινά όμως, καθώς το ...δεύτερο επεισόδιο έλαβε χώρα κοντά στο σπίτι του 27χρονου, στους Αγίους Δέκα. Ο 25χρονος, μάλιστα, πήγε "αρματωμένος", κι έτοιμος για ...όλα!...

Ενώ οι δύο άνδρες καυγάδιζαν, ο 27χρονος είδε δύο πυροβόλα όπλα στο κάθισμα του συνοδηγού και κατάφερε να αρπάξε το ένα μέσα από το αυτοκίνητο του 25χρονου.

Ο τελευταίος βγήκε από το αυτοκίνητο κι άρχισε να πυροβολεί με το άλλο όπλο, με τα σκάγια να "παίρνουν" μια 37χρονη γυναίκα που είχε την ατυχία να βρίσκεται στο σημείο.

Βλέποντας την 37χρονη αιμόφυρτη, ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο και άρχισε να πυροβολεί με το όπλο, κάνοντας "σουρωτήρι" το φορτηγάκι του 25χρονου, ο οποίος έφυγε άρον άρον. Ωστόσο, φεύγοντας έκρυψε σε σημείο κοντά στο πάρκινγκ των Αρχαιοτήτων Γόρτυνας ένα κουτί με 16 πλήρη φυσίγγια και μια καννάβινη θήκη περίστροφου τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Το πιστόλι που απέσπασε ο 27χρονος παραδόθηκε από τον ίδιο και κατασχέθηκε.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις Μοίρες από αστυνομικούς του Α.Τ. Μοιρών και του ΤΑΕ Μεσσαράς για απόπειρα ανθρωποκτονίας , επικίνδυνη σωματική βλάβη, και Νόμου Περί Όπλων.

Προανάκριση ενεργείται από ΑΤ Μοιρών σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: