Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Έρρικα Πρεζεράκου: "H γνωριμία μου με τον Σάκη Ρουβά"


"Δεν είναι λέπρα το να είσαι μόνος σου. Βέβαια όλοι οι άνθρωποι χρειαζόμαστε την συντροφικότητα. Αλλά όλα στην ώρα τους" εξομολογήθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Valentino στον 102,2 Sfera την Ημέρα της Γυναίκας, την Τρίτη 8 Μαρτίου...



Την ίδια ημέρα η πρωταθλήτρια Ελλάδος κλειστού Στίβου στο άλμα επί κοντώ (2007) είχε και τα γενέθλιά της. Γι’ αυτό και ο φίλος της, Valentino, της έκανε έκπληξη φέρνοντας της στο στούντιο τούρτα για να σβήσει το ένα και μοναδικό κεράκι.

Εκείνη έκανε την ευχή της και λίγα λεπτά αργότερα παραδέχθηκε: «Γενικά έχω ήσυχη ζωή. Σε κάποιο επίπεδο κρατάω πράγματα για μένα».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι στο γύρισμα του τρέιλερ του «Dancing with the stars II» την εξέπληξε ευχάριστα το χιούμορ του Αλέξη Κωστάλα. «Αυτοσχεδίαζε με τρομερό χιούμορ, ήταν εξαιρετικός» τόνισε.

Ωστόσο μίλησε και για την γνωριμία της με τον Σάκη Ρουβά. «Πριν μερικά χρόνια, είχε ξεκινήσει ξανά για ένα διάστημα για να κάνει προπόνηση στο άλμα επί κοντώ. Εκεί τον γνώρισα και τον εκτίμησα. Ήταν βέβαια στο παρελθόν αθλητής του συγκεκριμένου αθλήματος, αλλά με τόσο καιρό που απείχε ήταν πολύ καλός και θαρραλέος. Μπορεί να αφοσιωθεί πραγματικά σε πράγματα, και ως αθλητής έχει την αντίστοιχη πειθαρχεία σ’ αυτό που κάνει» είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Τέλος ανέφερε ότι «η τηλεόραση είναι πάρα πολύ δυνατό μέσο. Άλλοι το αξιοποιούν θετικά, κι άλλοι όχι. Αλλά αυτό υπάρχει παντού, απλά στην τηλεόραση το βλέπεις διογκωμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: