Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Φήμες για "μπάσιμο" Γιαννακόπουλων στην ΠΑΕ


Μετά το "μπάσιμο" στο διαδίκτυο έρχεται και "μπάσιμο" στην ΠΑΕ

Φουντώνουν μέρα με τη μέρα τα σενάρια που κάνουν λόγο για ενεργοποίηση των αδερφών Γιαννακόπουλων, μεγαλύτερη ενασχόληση τους με τα κοινά της ΠΑΕ, ακόμη και για κάλυψη του 24, 7% των μετοχών που αφήνει η οικογένεια Βαρδινογιάννη...



Όσο πλησιάζει η μέρα του Δ.Σ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου, τόσο φουντώνουν και τα σενάρια σχετικά με το πώς μπορεί να καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και για το τι θα γίνει με το 24.7% των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη που μένει ορφανό.

Η τελευταία φημολογία που έχει γεννηθεί, σύμφωνα και με το «Goal News», κάνει λόγο για μεγαλύτερη ενασχόληση των Γιαννακόπουλων στα κοινά της ομάδας, ακόμη και για να κάλυψη εκ μέρους τους του 24,7% των μετοχών που θα αφήσει η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Κάποιοι κάνουν λόγο για πρόθεση των αδερφών Γιαννακόπουλων να αγοράσουν μέρος των μετοχών, ή και ακόμη όλου του πακέτου του 24.7% και να αναλάβουν έτσι ηγετικό ρόλο στη νέα εποχή της ΠΑΕ.

Βεβαίως όλα αυτά τα σενάρια έρχονται σε σύγκρουση με την επανειλημμένη διάψευση των αδερφών περί ενασχόλησης τους με τα κοινά της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: