Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Γ.Παπανδρέου: "Εμείς φτιάξαμε αυτόν τον κόσμο, αλλά εμείς θα τον αλλάξουμε"


ΕΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΕΨΑΤΕ - ΚΑΙ "ΟΧΙ" ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

“Από εμένα θα ακούτε πάντα την αλήθεια”, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως “ο αγώνας για να αφήσουμε πίσω μας τον παλιό κόσμο, θα είναι μακρύς και δύσκολος και θα αντιμετωπίσουμε πολλά”...



“Εμείς φτιάξαμε αυτόν τον κόσμο, αλλά εμείς, το ΠΑΣΟΚ, αποφασίσαμε να τον αλλάξουμε”, δήλωσε ο πρωθυπουργός, περιγράφοντας με ζοφερά χρώματα αυτό που ονόμασε “παλαιό κόσμο”.

Μάλιστα, είπε ότι πολλές θα είναι οι σειρήνες που θα τραγουδούν τραγούδια δελεαστικά να επιστρέψουμε στο παρελθόν, σε έναν ανύπαρκτο παράδεισο.

Αναφερόμενος στο χρέος της χώρας είπε ότι είναι το μεγαλύτερο βαρίδι στο λαιμό των παιδιών μας.

Κατηγόρησε τη ΝΔ για το χρέος και το έλλειμμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η προηγούμενη κυβέρνηση έπνιξε στα χρέη τις επόμενες γενιές για να ζήσουν αυτοί καλύτερα”.

“Όσοι ασκούν κριτική για τον μηχανισμό στήριξης, ας μας πουν την πρότασή τους”, είπε, υποστηρίζοντας ότι “η σημερινή κυβέρνηση κατάφερε να πείσει την ΕΕ ότι το πρόβλημα χρέους δεν είναι μόνο ελληνικό, αλλά ευρωπαϊκό και έτσι να δημιουργηθεί ο μηχανισμός στήριξης”.

“Η δύναμη των παιδιών μας δεν ήταν η αξία τους, αλλά το ποιον ξέραμε και τι του τάζαμε”, είπε, αναφερόμενος στα ρουσφέτια της παλιάς εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: