Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Η Αγγελική Νικολούλη βρήκε νεκρό σε τουαλέτες τον αγνοούμενο

Πολύ καλά πήγε σε τηλεθέαση η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης «Φως στο τούνελ».

Η συγκλονιστική ιστορία του αγνοούμενου, που βρέθηκε νεκρός σε δημόσιες τουαλέτες, τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού και συγκέντρωσε 21,2%.

Παρασκευή 11 Μαρτίου και το «Τούνελ» αποκάλυψε τις «τρύπες» που παρουσιάζει το σύστημα ελέγχου και ασφαλείας των δικαστηρίων της Ευελπίδων. Επτά ολόκληρες μέρες το κτίριο 9 των δικαστηρίων, έκρυβε με το χειρότερο τρόπο την απάντηση στην εξαφάνιση του Νίκου Κανδυλάκη 47 χρόνων, πατέρα τεσσάρων παιδιών. Η εκπομπή άναψε το φως με επιτόπια, επίμονη έρευνα στο Ναό της Θέμιδας. Ο Κανδυλάκης ήταν νεκρός μια βδομάδα μέσα στα δικαστήρια, στις τουαλέτες του κτιρίου 9. Το σώμα του εμπόδιζε το άνοιγμα της πόρτας. Οι καθαρίστριες ενημέρωσαν τον υπεύθυνο αλλά κανείς δεν έψαξε να δει τι κρύβει η τουαλέτα... Μετά την επίμονη έρευνα του «Τούνελ» οι αρμόδιοι θορυβήθηκαν και έστειλαν ένα συνεργείο, που βρήκε νεκρό τον άτυχο Κανδυλάκη.....

Η κάμερα στο υπόγειο πάρκινγκ των δικαστηρίων της Ευελπίδων, ζωντανεύει τις τελευταίες στιγμές ενός άνδρα πριν το χαμό…Την Τετάρτη 2 Μαρτίου γύρω στις 9:30 το πρωί, ο Νίκος Κανδυλάκης 47 χρόνων χειριστής γερανού εταιρίας δομικών υλικών από το Κορωπί, κλείδωσε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ που οδηγούσε στα δικαστήρια. Δεν έφτασε όπως ποτέ στην αίθουσα που θα γινόταν η δίκη, για οικονομικές διαφορές που είχε με εταιρία που συνεργαζόταν στο παρελθόν. Από εκείνες τις ώρες το κινητό του ήταν κλειστό και δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με την οικογένειά του. Κατά τη διάρκεια έρευνας του "Τούνελ" στο χώρο των δικαστηρίων, το σκοτάδι φωτίστηκε με τον πιο τραγικό τρόπο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: